Bij Youfone 3GB+3GB gratis

zakenman gebruikt telefoonDe nieuwe aanbiedingen van Youfone omvatten tijdelijk dubbele data. Waaronder Youfone 3GB+3GB gratis. Dat komt dan neer op 6GB per maand. Daar kunt u dus meer mee internetten. Internet op de telefoon is haast niet meer weg te denken. Het is vooral handig als we onderweg naar huis zijn. Zittend in de trein of tram en dan even social media kanalen checken. Filmpjes op Youtube bekijken bijvoorbeeld om de tijd door te komen.

Bij Youfone 3GB+3GB gratis

Dus is uw abonnement bijna afgelopen? Bij Youfone nu 3GB+3GB gratis. Daarvoor krijgt u ook nog eens 200 minuten tot uw beschikking om te bellen. Voor alle sim only’s van Youfone geldt de dubbele data, dus u kunt ook een ander abonnement kiezen. Het abonnement van Youfone waarbij 3GB gratis geldt kost u dan €9 per maand. Voor €3 extra per maand kunt u onbeperkt bellen. Dit wordt dan ook gekozen door de meeste bellers. Want onbeperkt bellen biedt namelijk gemak. Geen gedoe met een te hoge telefoonrekening omdat u iets te lang met die vriend of vriendin heeft gebeld.

Altijd via het KPN netwerk bellen, sms en surfen

Het netwerk van KPN levert daarnaast betrouwbaarheid. En de bundels zijn geldig in Nederland en de EU. Ook vooral handig voor als u een korte of zelfs lange trip maakt binnen de EU. We weten allen nog wel hoe we jaren terug minimaal belden met het thuisfront wanneer we op vakantie waren. Want bellen vanuit de EU naar Nederland was duur. Dus lieten we de lange telefoongesprekken maar. Bij Youfone bestaat ook de mogelijkheid om een dataplafond in te stellen. Want 6GB mag dan veel data zijn, filmpjes en video’s bekijken trekt nogal wat data. En het zou zonde zijn om dan alsnog achteraf bij te moeten betalen.

Voorkom extra kosten dankzij het dataplafond

Hoe het werkt? U kunt uw dataplafond via uw persoonlijke pagina instellen. En ontvangt dan een sms wanneer u 80% van uw bundel in data bereikt heeft. Daarvoor betaalt u slechts €0,50 cent per maand meer. Wilt u wel overstappen maar bent u bang dat u een nieuw nummer krijgt? Dat hoeft niet want u mag uw nummer gratis meenemen, dit is overigens bij elke provider mogelijk. Nog meer Sim Only vergelijken kan uiteraard op Aanbiedingen.com. Dan weet u zeker dat u altijd de goedkoopste sim only deal heeft gevonden.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie + vijftien =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0