Profiteer van de beste deals en bespaar

Bestel uw favoriet tijdschrift voor slechts €25,-

Na een paar weken thuis te zijn geweest heeft u vast alles in huis in orde kunnen krijgen. Nu is het dus meer tijd om uw werk te doen en daarna zoveel als mogelijk huiselijke activiteiten te ontplooien. Misschien tijd om uw hobby op te pakken. Lezen bijvoorbeeld? Geniet van de simpele dingen gedurende deze moeilijke periode. Blijf lekker binnen en lees, ontspan en leer. Het is de geschikte tijd om uw favoriet tijdschrift in handen te nemen. En dat kan extra voordelig! Bestel uw favoriet tijdschrift voor slechts €25,- ( een abonnenment). Zo een voordeel moet u natuurlijk beter bekijken. Leest u dan maar even mee.  Magazinenl cluster 1920x320 V1

Bestel uw favoriet tijdschrift voor slechts €25,-

Kies uw favoriete tijdschrift en betaal er maar €25,- voor gedurende de komende periode. Op alle abonnemeneten die lopen via Magazine.nl krijgt u 50% korting. Ook op uw favoriete dus. Even kijken als die er dus tussen zit. Welke tijdschriften/abonnemnenten zijn verbonden aan deze campagne? De volgende tijdschriften/abonnementen kunt u kiezen:

  • 15X FLAIR voor €25,-
  • 15X VIVA voor €25,-
  • 8X NOUVEAU voor €25,-
  • 15X Story voor slechts €25,- 

Elk van deze tijdschriften hebben natuurlijk een bepaalde duur gekoppeld aan het abonnement. Bekijk deze goed en abonneer maar. Zo een voordeel moet u zeker niet missen.

Hoe stopt het abonnement?

Alle abonnementen die lopen via Magazine.nl zijn zeer eenvoudig opzegbaar. Bij het bestellen wordt u voorzien van alle informatie en ook de voorwaarden. Zo weet u al gauw de juiste weg te bewandelen. Simpel en duidelijk.  Ook krijgt u met elk afgesloten abonnement de optie om digitaal lezen aan te vragen. Dat gebeurd ook zeer simpel. Via een link kunt u zich registreren en geniet vervolgens gedurende uw lopend abonnement deze service. U krijgt de nummers dan op uw mobiel of tablet te zien via de app. Dat is als u het bijvoorbeeld aangenamer lezen vindt in plaats van met het blad rond te lopen. Aanbiedingen.com brengt steevast deze deal ter uwer attentie, vooral nu. Blijf lekker veilig thuis en geniet van het leven.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

15 − 6 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0