Bestel kaarten voor de Hiswa Rai 2020

stuurwiel bootDe Hiswa Rai 2020 wordt dit jaar van 11 tot en met 15 maart 2020 gehouden in de Rai te Amsterdam. Bestel kaarten voor de Hiswa Rai 2020. Een toegangskaart kost u €6,50 en een avondkaart kost u €4,50. Ben je student? Dan kost jou de toegang tot de Rai maar €5. Online kaarten bestellen voor de Hiswa kost u wel eenmalig €1 aan servicekosten over het totale bedrag. U mag de Hiswa bezoeken op een dag die u zelf wenst. Op vrijdag is de Hiswa geopend tot 22:00.

Bestel kaarten voor de Hiswa Rai 2020

Met de Hiswa kaart kunt u ook de Hiswa Sport Xperience bezoeken. Jeugd tot en met 16 jaar oud mag gratis naar binnen. De Hiswa Amsterdam boat show laat een ieder weer de nieuwste boten zien. Maar ook onderdelen en accessoires. Denk aan handige gadgets voor uw vaartuig. Zo worden er ook tips gegeven aan de ervaren watersporter. Maar ook bezoekers die hun allereerste boot willen aanschaffen kunnen er terecht. Niet iedereen heeft dezelfde smaak, de een gaat voor een sloep en de andere gaat voor een speedboat. Zeilers kunnen een ruime collectie aan day sailers, zwaardboten, catamarans en nog vele andere zeilboten bekijken.

Watersportbeurs voor jong en oud

De Hiswa Rai is in verschillende segmenten verdeeld. Denk aan: Speed, Sloep, Onderdelen&accessoires, Shop, Recreatie en Zeilen. En natuurlijk de Hiswa Sport Xperience voor de jongeren onder ons. U kunt zich hier een hele dag vermaken. En dat is natuurlijk ook de bedoeling van de Hiswa. Zo kan men op het demoplein tips krijgen voor het onderhoud van hun boot. Want dit is van tijd tot tijd wel nodig. Er komen verschillende onderwerpen aan bod. Van timmeren tot stofferen en van schuren tot en met lakken van uw boot. Op het Innovation Lab kunt u de nieuwste innovaties bekijken en trends.

Nieuwe hebbedingetjes voor de watersporter

Hebbedingetjes voor uw boot bijvoorbeeld die vooral handig zijn om te hebben. Alle must haves voor de watersporter vind u hier. En omdat het een watersport event is, is de Haven ook weer aanwezig. Op het naastgelegen Strandzuid kunt u een hapje en drankje nuttigen. En als het weer meezit zelfs buiten op terras. Wilt u graag de Hiswa beurs bezoeken? Bestel kaarten voor de Hiswa Rai 2020 online via Aanbiedingen.com.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0