Vergelijk en bespaar honderden euro’s op uw energiekosten

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor Vergelijk en bespaar honderden euro’s op uw energiekosten

Als er iets is waar u veel geld op kan besparen dan is het wel energie. En dan bedoelen we energie in de vorm van stroom en gas. Duizenden mensen hebben serieus gratis tablets, mediamarkt cadeaubonnen en hoge welkomstpremies ontvangen. Wij bieden u een gratis overzicht van de laatste energie aanbiedingen van de verschillende energieleveranciers op onze website.

U kunt eenvoudig kiezen uit aantrekkelijke acties en aanbiedingen van grote en kleine energieleveranciers. U kunt via ons ook alle energieleveranciers vergelijken en gemakkelijk online overstappen. Uw oude energieleverancier hoeft u namelijk niet zelf op te zeggen. Dat doet de nieuwe energieleverancier gratis voor u.

Sommige energieleveranciers sponsoren ook voetbalclubs om zodoende onder die mensen meer naamsbekendheid te creëren. Energiedirect.nl (100% dochteronderneming van Essent) is sponsor van PSV. Pure energie, een nieuwe speler op de energiemarkt (en ook in de voetbalwereld) is sponsor van FC Twente. Dat is allemaal wel heel erg leuk, maar dat kost allemaal wel heel veel geld… Daar wordt uw energierekening waarschijnlijk alleen maar hoger van.

Ons gaat het er om dat u als bezoeker van Aanbiedingen.com een overzicht van de beste energie aanbiedingen te zien krijgt. En dat u de juiste beslissing kan maken met behulp van onze energievergelijking! Waarom zou u ons anders gebruik maken van Aanbiedingen.com!

Wij verzamelen met alle plezier de beste energie aanbiedingen voor u zodat u gemakkelijk alles kan bekijken voordat u overstapt… maar dat is niet alles. Wij bieden u ook een zeer handige online energievergelijking aan die u gratis kan gebruiken om een exacte berekening te maken van alle energiekosten, oftewel de energierekening. Zo laten wij u het verschil zien in kosten voor zowel stroom als voor gas.

Bekijk eens onze vakantie en reis aanbiedingen en ga er lekker tussenuit van het geld dat u bespaart op uw energiekosten!

Er zal straks geen enkele twijfel meer bestaan over welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Start met energie vergelijken en bespaar. Zo simpel is het! Met een paar gegevens zoals uw postcode, gezinssamenstelling en energieverbruik kunnen we precies voor u uitrekenen wie de goedkoopste energieleverancier is voor uw specifieke situatie en voorkeuren. En dan levert niet alleen een goed gevoel, maar zo zorgen we er ook voor dat overstappen van energieleveranciers veel geld scheelt. Geld dat u dan kan gebruiken voor leukere dingen dan het betalen van uw energierekening!

Vergelijk en bespaar honderden euro’s op uw energiekosten
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Vaste lasten en aanbiedingen met elkaar vergelijken?

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor Vaste lasten en aanbiedingen met elkaar vergelijken?

Sinds een tijdje hebben we op Aanbiedingen.com een aantal veranderingen toegepast om de site meer functionaliteit te geven. Naast aantrekkelijke aanbiedingen van winkels en webshops vind u op Aanbiedingen.com nu ook diverse prijsvergelijkers. Zodoende is het mogelijk om via Aanbiedingen.com te besparen op uw vaste lasten en dat is maar goed ook want er valt heel wat geld te besparen!

Vooral op gebied van energie, internet en verzekeringen willen veel mensen graag wat geld besparen. Dit zijn naast de kosten van de huur en hypotheek de hoogste vaste lasten. Door de energie aanbiedingen en internet aanbiedingen te vergelijken kunt u zien welke aanbieder voor u de meest voordelige actie heeft. Een huishouden met gemiddeld energieverbruik kan op energie al snel honderden euro’s per jaar besparen. Tel daar de besparing op internet en verzekeringen bij op en uw besparing kan zelfs oplopen tot boven de 1000 euro per jaar!

Ga naar de pagina energie vergelijken en bekijk welke energieleverancier past bij jouw verbruik!

Vaste lasten en aanbiedingen met elkaar vergelijken?
Gemiddeld 8.5 op basis van 13 reviews

Waar moet ik op letten bij een aanbieding voor een mobiel abonnement?

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor Waar moet ik op letten bij een aanbieding voor een mobiel abonnement?

Aanbieders van mobiele abonnementen maken op vele manieren reclame. Ze bieden hun diensten aan via advertenties op het internet, telefonisch, en sommige bedrijven doen zelfs aan colportage. Vaak gaat de informatie snel aan een nieuwe klant voorbij. Daarom zetten wij een paar tips op een rijtje.

De voorwaarden

Het belangrijkste advies: let op de voorwaarden en de tarieven. In de voorwaarden staat de loopduur van het contract, en of het contract stilzwijgend verlengd wordt. In het geval van korting geldt vaak dat de korting een beperkte duur heeft. Denk bijvoorbeeld aan advertenties met: ‘Geen abonnement voor 19 euro, maar voor 16 euro per maand!’. Dat houdt meestal in dat de klant het eerste jaar 16 euro per maand betaalt. Na het eerste jaar betaalt de klant dan het normale tarief van 19 euro per maand betaalt.

Vaak sluiten consumenten een abonnement af met een bel-, sms-, of internetbundel. Voor het verbruik buiten deze bundels geldt een ander tarief dan voor het gebruik binnen de bundel. Daardoor kunnen de kosten aardig oplopen. In de voorwaarden staat ook of de provider belminuten afrondt op de seconde, of op de minuut.

Sim only of niet?

Bekijk alvorens akkoord te gaan met de aanbieding of het gaat om een sim only abonnement, of een abonnement met toestel. Een sim only abonnement bevat alleen een simkaart, belminute, sms’jes en MB’s. Het is bij een dergelijk abonnement belangrijk in het bezit te zijn van een simlockvrije telefoon. Anders kan de simkaart niet gebruikt worden. Voor meer informatie over sim only bekijk MobielAbonnement.nl.

Bij een abonnement met toestel betaalt de afnemer ook een toestelprijs. Deze prijs kan eenmalige zijn, maar het kan ook onderdeel zijn van de maandelijkse kosten. Deze aanbiedingen zijn vaak te herkennen aan teksten als: ‘iPhone voor 0 euro per maand!’ In dat geval zitten de kosten voor de iPhone al bij de maandelijkse kosten inbegrepen. In veel gevallen is de afnemer voordeliger uit door zelf een toestel te kopen en daar een goedkoop sim only abonnement bij te zoeken.

Daadwerkelijk verbruik

Een aanbieding kan erg aantrekkelijk zijn, maar past de aanbieding wel bij het persoonlijke verbruik? Bekijk oude specificaties van de huidige aanbieder. Op deze specificaties staat precies hoeveel belminuten, sms’jes en dataverkeer er is verbruikt. Op die manier valt te achterhalen of de nieuwe aanbieding daadwerkelijk aantrekkelijk is. Schat het verbruik voor de komende tijd liever te ruim dan te krap in.

Aanbieding van de huidige provider

Sommige aanbieders van mobiele abonnementen doen hun huidige klanten een telefonisch aanbod. Vraag in dat geval of het mogelijk is er nog even over na te denken. Een nieuw aanbod kan soms behoorlijk tegenvallen, doordat de afnemer ongemerkt aan nieuwe voorwaarden vast kan zitten. Denk bijvoorbeeld aan een datalimiet op de internetbundel.

Aansluitkosten

De meeste aanbieders vertellen bij hun aanbieding niets over de aansluitkosten. Toch zijn deze kosten er wel degelijk. De afnemer komt deze kosten tegen op het moment dat hij of zij het nieuwe abonnement afsluit. Deze eenmalige kosten kunnen variëren van 20 tot 50 euro.

Waar moet ik op letten bij een aanbieding voor een mobiel abonnement?
Gemiddeld 8 op basis van 9 reviews

Energie vergelijken? Kies uit de beste deals!

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor Energie vergelijken? Kies uit de beste deals!

Met energie vergelijken kun je flink besparen. En dat geldt vooral als het gaat om energie. Iedereen gebruikt namelijk energie in de vorm van stroom en gas. Door de tarieven van alle energieleveranciers te vergelijken weet je vanzelfsprekend welke aanbieder voor jou de beste keuze is.

Energie vergelijken, overstappen en besparen

Zo simpel werkt het. Tegenwoordig zijn er vele vergelijkingssites waarmee je de energieprijzen en aanbiedingen van alle energie leveranciers kunt vergelijken. Welke de beste vergelijkingssites zijn zie je hieronder.

– Energievergelijking.nl

– Vergelijkingssite.com

– Overstappen.nl

– Easyswitch.nl

– Gaslicht.com

– Energieleveranciers.nl

– Cansumentenbond.nl

Welke energieleverancier is de goedkoopste?

De goedkoopste energieleverancier is afhankelijk van verschillende factoren. Uw verbruik, uw huishouden, uw woonplaats en of u zonnepanelen op uw dak heeft gemonteerd spelen allemaal mee in het keizen van de beste of goedkoopste energieleverancier. Dat kan dus soms wel even moeilijk zijn. Maar niet als het aan ons ligt. Aanbiedingen.com verzameld voor jou alle energie aanbiedingen zodat je flink, maar vooral snel en simpel kunt besparen.

Overstappen met gratis overstapservice

Overstappen is tegenwoordig zo gedaan. De meeste energieleveranciers hebben een gratis overstapservice. Zo wordt de complete administratieve rompslomp voor je uit handen genomen. Je oude energieleverancier hoef je zelf niet op te zeggen. Ook dat wordt gratis voor je geregeld. Het enige wat je nog hoeft te doen is het vergelijken van de prijzen en gebruik te maken van onze aanbiedingen.

Energie vergelijken? Kies uit de beste deals!
Gemiddeld 8.3 op basis van 12 reviews

De beste aanbiedingen op een rij

Besparen

Reacties uitgeschakeld voor De beste aanbiedingen op een rij

Onze vergelijkers zijn onafhankelijk en vergelijken de aanbiedingen van alle aanbieders. Zo kun jij dus flink besparen. Op energie kun je al snel honderden euro’s besparen! Maar kies ja naast energie ook voor het goedkoopste internet abonnement, de goedkoopste zorgverzekering en misschien ook wel de goedkoopste autoverzekering, dan kan je besparing al snel op lopen tot meer dan 1000 euro per jaar! Wederom flink besparen dus. Dus, doe je voordeel met Aanbiedingen.com en bespaar fors op je vaste lasten. Je kunt zelfs genoeg geld besparen om een leuke vakantie van te boeken.

De beste aanbiedingen op een rij
Gemiddeld 8 op basis van 10 reviews