Bepaal samen met SAMSAM en win leuke prijzen!

Heden ten dagen is er heel veel informatie dat gedeeld wordt met u. Soms heeft u er zin in en soms ook weer niet. Of heeft u een andere denkwijze over de gang van zaken? U wilt dan uw mening of idee ventileren, maar het is niet mogelijk. Tenminste dacht u dat waarschijnlijk. SAMSAM.nl maakt zulks wel mogelijk. Bij SAMSAM kunnen organisaties terecht om hun producten te laten toetsen door het publiek. Ook de overhied doet zulks. De afnemers of gebruikers hebben vaker suggesties die de producten veel beter maken.

Registreer en help SAMSAM producten verbeteren

Laat weten wat u denkt van producten en/of diensten. SAMSAM kan aangetrokken om zulks in kaart te brengen. Hoe kunt u een bijdrage leveren? Simpel u schrijft zich in bij SAMSAM en geeft aan wat u boeit of waarvan u op de hoogte wenst te blijven. U krijgt een kort lijstje om in te vullen. Daarnaast geeft u aan dat u akkoord gaat met de deelname voorwaarden. Goed! Vanaf dat moment na de inschrijving telt uw mening écht. Laat weten wat u denkt en help mede bepalen. Samen doen maakt sterk. SAMSAM sterk heeft effect.

Presentjes bij inschrijving SAMSAM.nl

Sluit u zich aan bij SAMSAM.nl en geniet als nieuwe abonnee van een paar leuke presentjes. Elk nieuw lid doet automatisch mee aan een winspel met als prijzen een ballonvaart t.w.v. € 200,- , een dinerbon t.w.v. € 100,- en een Bol.com waardebon t.w.v. € 75,-. Help samen met anderen via SAMSAM.nl producten verbeteren. Het is een heel goed platform om echt invloed uit te kunnen oefenen op producten of diensten. Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

1 × twee =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0