Behaal jij voordeel door te kiezen voor EnergieDirect?

Behaal jij voordeel door te kiezen voor EnergieDirect?
Behaal jij voordeel door te kiezen voor EnergieDirect?

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Behaal jij voordeel door te kiezen voor EnergieDirect? Mocht jouw energiecontract bijna afgelopen zijn dan kun je de tarieven van EnergieDirect eens bekijken. Want blijven zitten bij de huidige energieleverancier levert ons vaak weinig voordeel op. EnergieDirect biedt tijdelijk cashback wanneer je overstapt naar hun. Bij de keuze voor een eenjarig energiecontract is dat €75 cashback én scherpere tarieven. Vergelijk deze dus even met wat je nu betaalt. En als zij scherper zijn dan jouw huidige energieleverancier dan kun je de overstap wagen.

Behaal jij voordeel door te kiezen voor EnergieDirect?

Geef daarbij aan hoeveel jouw verbruik precies is. En deze energieleverancier laat jou zien hoeveel jij bij hun gaat betalen. EnergieDirect biedt groene stroom aan. Dus als je daar voorstander van bent dan zit je dus altijd goed. En met een eenjarig contract kun je na het verlopen van dat jaar ook gerust weer overstappen. Ben jij naast EnergieDirect benieuwd wat er nog meer beschikbaar is? Dan kun je meerdere energie aanbiedingen met elkaar vergelijken. Om de meeste rompslomp te voorkomen gebruik je daarvoor een energievergelijker. Want die rekent razendsnel uit wie de goedkoopste is voor jouw adres.

Twijfel je nog bij overstap? Wacht dan nog even

Vaak hebben we onze bedenkingen bij een overstap. Dat is omdat we niet weten wat we mogen verwachten. En straks gaat er iets fout tijdens de overstap. Dit is niet het geval, de overstap kan naadloos verlopen. Kies je voor EnergieDirect dan nemen zij dat overstap proces van jou over. Zij regelen dan de verhuizing met de huidige energieleverancier. En andere energieleveranciers nemen dat ook voor hun rekening. Jij hoeft alleen de gevraagde gegevens door te geven en de rest wordt al voor je gedaan. Je hoeft enkel jouw voorkeur aan te geven en degene die jou voortaan energie en gas mag leveren.

Telefonische aanbiedingen voor een energiecontract mag je afslaan

Het klinkt simpel maar dat is het dus ook echt. Ga nooit zomaar in op de eerste de beste energie aanbieding. Het kan ook voorkomen dat je een telefonische aanbieding krijgt voor een energiecontract. Blijf altijd op je hoede, en vergelijk de aanbieding die zij jou doen met wat een energievergelijker biedt. Je mag hier best sceptisch in zijn. Want vaak klopt de geboden aanbieding dan niet. Als jij telefonisch benaderd wordt kun je eigenlijk het beste direct nee zeggen en ervoor bedanken. Je kunt zelf ook je eigen energiekosten uitrekenen en zelf overstappen. Dat geeft vaak een veiliger gevoel. Want je hebt in alle rust de kosten bekeken en de energievergelijker heeft de kosten al voor je uitgerekend.

Vink jouw voorkeuren aan in de energievergelijker

De beste keuze voor een energiecontract maak je zelf. Want jij hebt het overzicht voor je. En hebt je berekening al gezien. Degene die bovenaan staat is de goedkoopste voor jouw adres. Er zijn verschillende looptijden, dus als je een energievergelijker gebruikt vink dan direct de eenjarige energiecontracten aan. Dan hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk kiest voor een driejarig energiecontract. Het is sowieso aan te raden om altijd de energie aanbieding goed te bekijken. Wat bieden ze? En kun jij daarmee geld besparen? Als de besparing niet zo hoog is, dan kun je gewoon doorzoeken naar een andere energie aanbieding.

Over het algemeen kan er met een overstap tot €450 per jaar bespaard worden. Als de besparing bijvoorbeeld rond de €100 ligt en je bent daar content mee dan kun je overstappen. Maar ben je daar niet tevreden over? Dan zoek je in dat geval gewoon verder. Dat is het mooi van energie vergelijken. Jij betaalt dus jij bepaalt ook! Ben je benieuwd naar de deal van EnergieDirect? Dan klik je hierboven op de link van Aanbiedingen.com dan ga je direct naar de website van EnergieDirect. Maar wil je alles vergelijken? Dan gebruik je gewoon de energievergelijker van Aanbiedingen.com.

 

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 2 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0