Beerze bulten last minute boeken 35% korting

Beerze bulten last minute boeken 35% korting
Beerze bulten last minute boeken 35% korting

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Wil je er met het gezin er nog even op uit binnen Nederland? Bekijk dan de last minutes van Vakantiepark Beerze Bulten. Op deze camping kun je weer even tot jezelf komen. Je kunt kiezen voor een kampeer lastminute waarbij je zelfvoorzienend kunt kamperen. Dit boek je al vanaf €39,10. En de keuze uit een luxere accommodatie is er uiteraard ook.
Bij Beerze Bulten Last minuten boeken 35% korting? Bekijk dan hun aanbod.

Beerze bulten last minute boeken 35% korting

Je kunt natuurlijk alvast je zomervakantie boeken. Zo kun je al 14 nachten kamperen vanaf €700. Daarbij is er ruimte voor 6 personen, huisdieren zijn helaas niet toegestaan. Verder heb je toegang tot een privé waterpunt en een eigen riolering. Een Cai aansluiting voor een eventuele tv en Wifi voor twee apparaten. Het douchen is inbegrepen. Voor de kids is er meer dan genoeg te doen. Lekker buiten ravotten in de speeltuin met allerlei speel apparaten.

Boek een glamping Lodge of bungalow

Beerze Bulten biedt je naast een kampeerplaats ook graag een Summer Lodge aan, ingericht op 6 personen. Al te boeken vanaf €269,80. Of wat dacht je van een luxe bungalow? Deze is er ook in de variant bos bungalow, en de bosbungalow is en ruim en vrij gelegen. De Bosbungalow biedt zelfs ruimte voor 8 personen. En wat zou kamperen zijn zonder de Glamping Lodge? Op Zoover.nl is deze camping gewaardeerd met een 8.4. Dus bij deze camping zit je goed. En nu bij Beerze Bulten last minute boeken met 35% korting scheelt natuurlijk enorm.

Lekker zwemmen tijdens de zomer

En natuurlijk is deze camping ook voorzien van binnen en buitenzwembaden. Met de warme dagen is dat wel zo fijn dat de kids kunnen zwemmen. Het konijnenhol is ook erg leuk voor de kinderen. Er wordt voor professionele animatie gezorgd. Denk daarbij aan theatershows, of musicals. Sport en spelactiviteiten daar kunnen de kids en wie weet de ouders zelf ook aan deelnemen. Een glijbaanrace is super cool om te doen. Of een potje Beach volleybal. Het gaat erom dat de kinderen zich in ieder geval niet vervelen zodat de ouders ook tot rust kunnen komen.

Aanbiedingen.com heeft bovenaan deze pagina de link naar de website van Beerze Bulten geplaatst zodat jij je last minute boeken kunt met 35% korting.

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

6 + 17 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0