Beekse Bergen weer open boek nu

Beekse Bergen weer open boek nu
Beekse Bergen weer open boek nu

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De impact van het Corona virus is groot. Grenzen die gesloten zijn waardoor we dit jaar niet snel buiten de grenzen van Nederland kunnen of willen gaan. Maar vakantie in eigen land vieren is nu ineens wel erg populair. De veiligheid van thuis binnen de grenzen. Wetend dat je ook weer naar huis kunt gaan zonder dat je vast komt te zitten in het buitenland. De kranten kopten er al mee: Beekse Bergen weer open boek nu.

Beekse Bergen weer open boek nu jouw zomervakantie

Dus zie jij jezelf en je gezin wel slapen tussen de wilde dieren deze zomer? Kom dan gezellig naar Beekse Bergen en waan je in Afrika tussen de Giraffen en de Olifanten. Het is sowieso een prachtige belevenis om tussen de wilde dieren te kunnen vertoeven. De omgeving van Beekse Bergen is dan ook mooi. Want je bevind je daar midden in de natuur. Zij bieden nu dan ook Last Minute aanbiedingen. Bekijk ze eens en zie of er iets van jouw gading tussen zit.

Slapen in een tent of boomhut? Het kan bij Beekse Bergen

Beekse Bergen biedt verschillende accommodaties. Wil je slapen in een tent? Prima, want dan pas beleef je eigenhandig het Safarigevoel. Ga je toch liever voor iets luxer? Dat kan ook want er zijn ook vrijstaande Lodges te boeken. Fijn om daar met jouw gezin de vakantie door te brengen. Of wat dacht je van een comfortabele boomhut? Zeker weten dat de kinderen dat een machtige ervaringen zullen vinden. Vroeger bouwden we dan misschien krakkemikkige boomhutten, waar we overigens enorm veel plezier aan beleefden. Maar in Beekse Bergen wordt je één met de natuur wanneer jij s’nachts met het gezin het geluid van de dieren hoort in jouw Boomhut.

Van alle gemakken voorzien

Lekker knus maar wel van alle gemakken voorzien natuurlijk. Het beschikt over drie slaapkamers, waaronder een bedstee. Televisie kijken kan ook, en uiteraard heb je je eigen badkamer, terras en schommelstoel. Als dat niet een te gekke vakantie is, dan weten wij het niet meer. Het resort van Beekse Bergen biedt uiteraard ook vermaak. Zo kun je met de kids bowlen onder het genot van Afrikaanse muziek. En we mogen het Safaripark natuurlijk niet vergeten. Dit is inclusief jouw verblijf. Ook krijg je gratis toegang tot Speelland en het Dierenrijk.

Aan handdoeken en beddengoed is gedacht. Hier hoef je niet extra voor te betalen, net als de reserveringskosten en eind schoonmaak natuurlijk. Aanbiedingen.com heeft de link naar de aanbieding van Beekse Bergen als bovenaan deze pagina geplaatst. Klik er op en je wordt direct doorverwezen naar de website van Beekse Bergen. Daar kun je de zomervakantie al plannen.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

zeven − 5 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0