Bedrijf laten verduurzamen? Vraag een offerte aan bij ENGIE Zakelijk

Thuis heeft u heel goed heeft kunnen besparen op energiekosten na de overstap naar een groene energieleverancier. En dat is zeker te merken in uw zak. U heeft nu dus geld over om meer leuke dingen te doen met het gezin of lekker sparen voor een leuke trip. En u helpt Nederland verder verduurzamen. Wat dat betreft zijn Nederlanders consequent. We willen zeker besparen, maar als ook voordelen heeft voor het milieu gaan we er helemaal voor. Terug naar het onderwerp. Thuis is dus geregeld, maar voor uw bedrijf wilt u dat ook in orde maken. Uw bedrijf staat geregistreerd ondere de noemer ZZP & MKB, dus valt in een andere tarieven groep. Hoe moet u dit dan aanpakken? U kunt ervoor kiezen om energie te vergelijken of om gericht offertes aan te vragen bij energieleveranciers. ENGIE Zakelijk heeft alles in place om u heel snel te helpen aan een offerte. Aan de hand van deze informatie mag u dan het besluit nemen om over te stappen en écht te beparen op energiekosten. ENGIE

Wat kan ENGIE Zakelijk betekenen voor uw bedrijf?

Overstappen naar ENGIE Zakelijk betekent dat u gegarandeerd een scherper tarief gaat betalen dan het huidig tarief. Daarnaast krijgt u ook GRATIS, vrijblijvend advies op maat van de ondernemersdesk. Deze energieprofessionals nemen rustig de tijd om u te adviseren over alles dat te maken heeft over energie en besparen op energiekosten. Besparen is soms verplicht om het bedrijf draaiende te houden.

Energie besparen verplicht

Er komen per 1 juli 2019 maatregelen erbij die bedrijven met een verbruik van 50.000 kWh of 25.000 m³ zullen dwingen om VERPLICHT te besparen op energie. Ook zult u moeten aangeven welk traject uw bedrijf zal doorlopen om te besparen.  Soms gaat dat wel moeizaam. U weet gewoon niet waar te beginnen of heeft gewoon geen tijd om alles goed te regelen. Gelukkig heeft ENGIE een paar energieadviseurs die heel snel een BespaarCheck of BespaarScan voor uw bedrijf kunnen uitvoeren. Ze helpen u snel voldoen aan de informatieplicht en hoeft u niet bang te zijn voor verrassingen.

Zonnepanelen plaatsen? Doe de ZonneCheck!

Heeft u plek op het dak van uw bedrijfspand? Of is het terrein uitgestrekt genoeg om een paar zonnepanelen te plaatsen? Laat dan een duurzaamhiedsscan uitvoeren door de energie adviseurs van ENGIE en laat u informeren hoe het MAXIMALE te halen uit de besparing op enregiekosten. Zonnepanelen zijn over het algemeen binnen 7 jaren terugverdiend. Investeer dus wijs en haal er profijt uit.

Ook met zakelijke contracten valt te besparen

Naast besparingen binnen uw huishouden kunt u ook aardig de energiekosten van uw ZZP- & MKB bedrijf realiseren.  Vergelijk energie of vraag offertes aan van alle energieleveranciers die zakelijke contracten aanbieden. Op aanbiedingen.com zult u tal van energie aanbiedingen zien die elk voordelig kunnen zijn. U moet allemaal toetsen en de voordeligste op basis van uw situatie uit lichten.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

drie × 5 =

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0