BasicZ campagne Zeeman NL live!

Zeeman is ongetwijfeld een begrip in NL & BE als het gaat om kleding voor het totaal gezin. Dames, heren, kinderen tot aan de baby komen flink aan hun trekken. Iedereen vindt er bij Zeeman dus goede kleding en textiel halen tegen zeer scherpe prijzen. Prijzen die u neregns anders zal genieten, omdat Zeeman gewoon over dé formule beschikt om het te verwezenlijken. Steeds mag u weer extra besparen op het kopen van kleding & textiel dankzij Zeeman. Nu is het weer tijd om weer tal van voordelen op te strijken. De BasicZ campagne van Zeeman NL  staat live! Leer wat de BasicZ campagne inhoudt en wat u eruit kunt halen. 

BasicZ campagne Zeeman NL live!

Zeeman NL heeft de #BasicZ collectie inmiddels gelanceerd en u mag dus weer lekker uw voordeel halen. Deze collectie is eeen unisex collectie, hetgeen betekent dat zowel mannen als vrouwen deze lijn aankunnen doen. Heel ideaal voor bijvoorbeeld koppels die het liefst identieke kleding aan willen doen als ze gaan stappen of dergelijke. Houdt u van relaxte hoodies, boxy fit T-Shirts of oversized sweaters? Dan zult u zeker aan uw trekken komen met de BasicZ collectie. Basic Zeeman

Wat zijn de kenmerken van de BasicZ collectie?

De BasicZ collectie kenmerkt zich door producten die zijn vervaardigd van 100% biologisch katoen en ook nog met mooie details zijn afgewerkt. Ondanks deze kenmerken zijn de prijzen van deze collectie uiterst laag gehouden. Zeeman is én zal voordelig blijven. Dat is gewoon de identiteit die Zeeman onderscheidt van de rest. U haalt bijvoorbeeld een BasicZ sweater al vanaf € 12,99 ( verschillende maten en kleuren). De BasicZ hoodie heeft u vanaf € 14,99. Schaf een paar aan en trek het samen met uw partner, broer, zus of collega aan. Sterker nog, maak het tot een groepsding! Naast kleding heeft de BasicZ collectie ook nog een heel mooie sneaker opgenomen in ‘t assortiment. Deze BasicZ sneaker haalt u al vanaf €12,99 bij Zeeman NL en het is bestemd voor hem & haar. Lekker om samen aan te trekken. Veel hoeven we in deze niet te zeggen, aanbiedingen.com brengt u gegarandeerd elke dag de voordeligste deals. Het kan zijn een energie-, verzekerings- of reisdeal. Daarnaast ook deals op kleding, schoenen, parfums en veel meer. Gewoon deze site bookmarken en volgen. Ook de facebookpagina is up-to-date, volgen dus.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

negentien − achttien =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0