VerlopenBack 2 School actie Halfords loading

Halfords.nl
Back 2 School actie Halfords loading
Back 2 School actie Halfords loading

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

De zomer vordert aardig en velen maken zich weer op om de school weer te gaan bezoeken binnenkort. Ook Halfords wilt een handje helpen bij de voorbereiding naar het nieuwe schooljaar toe. De Back 2 School actie van Halfords is dus loading. Rondom het begin van ‘t nieuwe schooljaar zal Halfords weer tal van acties lanceren die zonder twijfel voordelig zullen zijn. Er zal alvast een deel worden verklapt om je lekker op te warmen voor de rest van de acties. Benieuwd?? Ga je even kijken wat Halfords in ‘store’ heeft? 

Back 2 school

Back 2 School actie Halfords loading

Straks start het nieuwe schooljaar, dus is er genoeg om te kopen ter voorbereiding. Halfords helpt daarbij ook graag een handje. Delen van het assortiment zullen in de periode tussen 15 augustus en 27 september 2020 tegen heel scherpe kortingsprijzen online te bestellen zijn.

Wat mag je verwachten? Halfords zal gedurende die periode een paar acties lanceren waaronder:

  • Tot €120,- korting op fietsen ;
  • Tot €120,- korting op fietsen;
  • 10% korting op SKS fietsaccessoires.

Deze deals zullen vanaf 15 augustus het begin betekenen van de Back 2 School actie van Halfords. Je zal dus regelmatig aanbiedingen.com moeten volgen om te zien als er toevoegingen zullen zijn ( bijna zeker daarvan). Het assortiment aan auto accessoires, fietsen, kinderfietsen en accessoires heeft meer dan voldoende items om verschillende acties te lanceren. Let dus goed op, je zal vast wel iets tussen vinden.

Alles online regelen bij Halfords

Gezien de ontwikkelingen rond COVID-19 is het aan te raden om zoveel als mogelijk alles van huis uit te doen. Halfords levert dan ook alles tot aan huis, wanneer u de bestelling online geplaatst heeft. Het assortiment is vrijwel in zijn geheel te zien online, het bestellen kan natuurlijk online en de betaling ook. Er zijn verschillende betaalmogelijkheden waaronder iDeal, PayPal, VUSA, AfterPay en ook betalen via Mastercard.

Aanbiedingen.com mag je de komende dagen zeker blijven volgen, want er zullen meer Back 2 School acties/aanbiedingen geplaatst worden.

8/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 × drie =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0