American Express Green Card 1e jaar gratis

American Express Green Card 1e jaar gratisNiet iedereen is in het bezit van een creditcard. Toch merken we steeds vaker dat één hebben wel zo handig is. En dan met name op vakantie. Een auto huren zonder creditcard is meestal niet mogelijk. Of wanneer we ons op de buitenlandse tolwegen bevinden kan een creditcard heel handig zijn. American Express Green Card is een redelijk goedkope creditcard. En wanneer u deze aanvraagt is de American Express Green Card 1e jaar gratis. Daarna betaalt u slechts €5,50 per maand.

Wat zijn de voordelen van de American Express Green Card?

We gebruiken natuurlijk niet dagelijks de creditcard. Maar we gaan bijna elk jaar wel op vakantie. U krijgt bij American Express nu 2.500 punten cadeau. U kunt deze inwisselen bij KLM, Zalando, Fonq, Pathé en ICI Paris XL. Voor elke euro die u betaalt met uw creditcard spaart u 1 punt. De voordelen bij de Greencard zijn:

  • 24/7 hulp in het buitenland
  • Snel een vervangende kaart
  • Presales Concerten en Culinaire Extra’s
  • Geen rente
  • Persoonlijk bestedingslimiet
  • Veilig en verzekerd betalen

Geen eigen risico betalen bij diefstal en fraude

Stel uw creditcard raakt kwijt of wordt zelfs gestolen, dan hoeft u geen eigen risico te betalen wanneer er gefraudeerd wordt met uw creditcard. Gebruikt u de Greencard voor het betalen van een online bestelling maar deze wordt niet geleverd? Dan kunt u uw betaling terug laten draaien. Uw aankopen zijn dus verzekerd bij diefstal en schade. American Express biedt ook de Unieke Geld Terug Garantie en worden uw miskopen aan u vergoed. Dit laatste is uiteraard wel gebonden aan voorwaarden.

Bezoek dat unieke restaurant of concert dankzij Presales van American Express

Een leuke bijkomstigheid is de Presales van Concerten en Culinaire extra’s. American Express reserveert de beste restaurantvoordelen wereldwijd. Dus bent u in het buitenland op vakantie? Dan kunt u de presales checken. Dat gewilde concert kan daar ook tussen zitten. En bij iedere keer dat u betaalt met uw Greencard spaart u ook steeds meer punten. U kunt uw punten tevens inwisselen voor giftcards, en reizen. Is uw puntensaldo dermate hoog? Dan kunt u zelfs het negatieve saldo op uw creditcard verlagen. Betaalt u uw vakantie met de creditcard? Dan is de reisongemakkenverzekering ook handig. Stel uw vlucht is vertraagd dan worden de noodzakelijk gemaakte kosten vergoed. De vertraging moet dan tenminste vier uren zijn.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

een × vier =

Aanbiedingen
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0