Alleen internet nodig? Youfone €20 p/m

Youfone.nl
Alleen internet nodig? Youfone €20 p/m
Alleen internet nodig? Youfone €20 p/m

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1

internet kabel voor internetHeeft u alleen internet nodig? Youfone €20 p/m kunt u dan afsluiten. Tijdelijk geen aansluitkosten die u anders €15 zouden kosten. Maak gebruik van snel vast internet van provider KPN. Heeft u liever glasvezel internet? Dan betaalt u €5 per maand extra. Vul uw adresgegevens maar eens in en zie welke internetsnelheid Youfone kan leveren op uw adres.

Heeft u alleen internet nodig? Youfone €20 p/m dan iets?

Youfone mogen we misschien kennen van de sim only aanbiedingen. Maar deze provider biedt dus ook Alles-in-1 voor thuis aan, en ook alleen internet. Niet iedereen hoeft persé een Alles-in-1 abonnement voor thuis. Internetsnelheden vanaf 30 Mbit per seconden. En natuurlijk een gratis WiFi modem tot uw beschikking. Dus alleen internet nodig? Youfone €20 p/m kan dan uw deal zijn. De eerste zes maanden betaalt u €20 en na het verlopen van deze zes maanden gaat u €30 betalen. De looptijd van dit contract is  is 12 maanden.

Toch nog even kijken naar de Alles-in-1 abonnementen of de sim only’s?

Vind u €20 voor enkel internet toch iets te duur als u de overige pakketten heeft bekeken? Dat is begrijpelijk. Want voor krap €12 meer per maand kunt u een tv en glasvezel abonnement afsluiten. Het is maar net wat u zelf wilt overigens. Maar er zijn meerdere pakketten waaruit u kunt kiezen. En het kan dan zo zijn dat u zo iets heeft van: Goh dan kan ik net zo goed voor een Alles-in-1 abonnement gaan. Wilt u ook weten wat een sim only van Youfone kost? Sneup dan eens rond op de website van Youfone. Want tijdelijk krijgt u gratis dubbele data bij een sim only van Youfone.

Tijdelijk dubbele data bij Youfone

En dubbele data is toch wel erg handig. Heeft u nog een lopend abonnement maar kunt u bijna opzeggen? Dan raden we u aan om zeker even de aanbiedingen van Youfone te bekijken. U kunt al een sim only van Youfone afsluiten vanaf €7 per maand. Bekijk ook andere deals op Aanbiedingen.com met betrekking tot internet voor thuis. En andere deals met betrekking tot Alles-in-1 abonnementen. Zo hoeft u nooit meer teveel te betalen voor internet, tv en bellen.

Beste Aanbiedingen 2021 | Vergelijk & Bespaar
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0