All inclusive Egypte v.a €412 p.p

Egypte HurghadaOok deze vakantie wilden we u niet onthouden. Een all inclusive Egypte vanaf €412 p.p. Vertrek op 12 januari 2020 voor 6 dagen. Dit luxe resort is gelegen aan de rode zee. Egypte staat erom bekend dat ze milde winters kennen. Zo kan er nog prima gezwommen worden met een maximale temperatuur van 26 graden. De zee kent daarbij een temperatuur van 24 graden goed te doen dus.

All Inclusive Egypte v.a €412 p.p

Vlakbij dit hotel bevind zich een koraalrif waar men kan snorkelen. Dit hotel bevind zich in de regio Hurghada en is gelegen direct aan het strand. Voorzien van meerdere zwembaden en uiteraard verschillende restaurants in de buurt. Een animatie team vermaakt de gasten groot en klein. Behoefte aan de sauna? Dat is namelijk mogelijk of ga lekker zitten in de jacuzzi. Lezen we de reviews over dit hotel, dan springt de service en het vriendelijke personeel er wel uit. Dankzij de meerdere zwembaden kan iedereen hier zijn hart ophalen.

Lekker shoppen, of duikelen en snorkelen

Het resort is dichtbij een winkelgebied gelegen, zo kan men er dus naar hartelust shoppen. Het hotel zelf is omgeven door oriëntaalse sferen, dit is ook te zien aan de inrichting van de kamers. De badplaats Makadi Bay is een recent vakantieparadijs. Snorkelen en duiken wordt hier dus ook veel gedaan dankzij de nabijgelegen zee. Makadi Bay waar het hotel zich bevind ligt op 30 kilometer afstand van Hurghada. Makadi Bay biedt vooral reizigers die gaan voor een rustige vakantie een ideale uitvalsbestemming. Zo staat Makadi Bay ook bekend om de rode steen de porfier en alleen in dit gebied te vinden. Oude religieuze tempels zijn ook te bezoeken. Of neem eens een bezoekje aan Wadi Hammamat, het is eigenlijk nu een spookstad. Maar vroeger was er veel levendigheid. Dit komt omdat het een bekende handelsroute was. In de Rode Zee daarentegen kunt u circa 250 verschillende soorten koraal ervaren. Tevens kunt u duiken naar zeer oude scheepswrakken die op de bodem van de zee liggen.

All inclusive: dat betekent vliegen, slapen, ontbijten, lunchen en dineren voor €412 p.p

Omdat dit een All inclusive vakantie betreft betekent dit dat ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Heerlijk genieten van de luxe buffets waar u de heerlijkste gerechten kunt opscheppen. De minibar is overigens wel tegen betaling. Wifi is gratis in de kamer en uiteraard mag er niet gerookt worden. Heeft u oren gekregen naar deze vakantie aanbieding? Klik er dan snel op en wij verwijzen u naar de website van Suntip.nl met de benodigde informatie.

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

dertien + 6 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0