VerlopenAirco onderhouden? 20% Korting tijdens KwikFit Airco 10-Daagse

Kwik-fit.nl
Airco onderhouden? 20% Korting tijdens KwikFit Airco 10-Daagse
Airco onderhouden? 20% Korting tijdens KwikFit Airco 10-Daagse

OpslaanOpgeslagenVerwijderd 0

Het is nu een flink stuk warmer in Nederland. Dat valt te verklaren, want het is zomer! Lekker warm weer, tenminste totdat je het tijdens een rit met de auto warm begint te krijgen. Geen nood! Dan de airco effekes aan.  Die staat aan, maar topt je verbazing koelt die niet optimaal of blaast alleen hete lucht. Waarom nu? KwikFit heeft de oplossing! Airco onderhouden? Geniet 20% korting tijdens KwikFit Airco 10-Daagse en bespaar op airco onderhoud/reparatie. Doe het en houdt je auto fris tijdens deze zomer.

Auto airco

Airco onderhouden? 20% Korting tijdens KwikFit Airco 10-Daagse

De jaarlijkse zomeractie van KwikFit op airco-onderhoud is aangebroken. Tot en met 25 juli 2020 mag je van KwikFit je auto airco laten onderhouden/ repareren tegen 20% korting. Houdt je auto vanaf deze zomer lekker frisjes. Vooral tijdens deze COVID-19 pandemie is het nodig om alle ruimten waar we veel tijd doormaken goed te reinigen en onderhouden. Vrijwel dagelijks maken we gebruik van de auto en moeten deze dus zeker ontsmetten en verder onderhouden. Laat je auto airco onderhouden en ban de nuffe geurtjes en bacteriën uit de auto. KwikFit.nl staat nu al klaar om u van dienst te zijn.

Airco-onderhoud in soorten bij KwikFit.nl

KwikFit.nl maakt een onderscheidt in airco-onderhoud. Aan de hand van klachten/ waarneming van de experts wordt je dan een servicebeurt aanbevolen. Hoe werkt het allemaal? Aan de hand van je klacht wordt er een soort airco-onderhoud aangeboden. bij het maken van een keus, zal de medewerker wel vragen naar het kenteken van je auto. Dat is nodig om te weten welk type koudemiddel in jouw auto zit. Dat alles hoort ook bij de voorbereiding. Alle benodigde middelen worden in je winkelmandje geplaatst en mag je vervolgens een datum en voor jouw geschikte locatie kiezen.

Soorten Airco Servicebeurten bij naam

Tijdens de KwikFit Airco 10-Daagse mag je als klant kiezen uit 3 verschillende soorten servicebeurten tw:

  • Airco Servicebeurt- Airco vullen, koudemiddel recyclen met een koudemiddel inbegrepen. Niet goed gedaan? Dan krijgt je gegarandeerd koeler of geld terug. Voor zo een servicebeurt betaal je vanaf €87,-  ( normaal is het €99.-);
  • Airco Combi Servicebeurt- Airco vullen, koudemiddel recyclen met een koudemiddel inbegrepen, airco reinigen en dergelijke. Ook bij deze servicebeurt geldt de unieke actie: Gegarandeerd koeler of geld terug bij ontevredenheid. Deze combi servicebeurt kost voor nu slechts €99,- ( normaal €129.-);
  • Airco Fresh- Wil je al die muffe luchtjes uit je auto-airco halen? Doe dan voor een Airco Fresh behandeling. Deze behandeling houdt in dat alle ziektekiemen en nare luchtjes uit het aircosysteem van je auto verdwijnen. Zo een Airco Fresh beurt kost al gauw zo een €29, maar tijdelijk €23,20 ( tijdens deze KwikFit actie).

Houdt je airco in topconditie

Je airco moet je altijd gebruiken, want zo alleen kan je weten als het goed werkt of niet. Ook komt het stukje van onderhoud erbij. Regelmatig onderhoud voorkomt onnodige hoge reparatiekosten en natuurlijk een kapotte airco. Doe het veilig en ga voor regelmatig onderhoud. KwikFit heeft meer dan genoeg ervaring in huis om je van dienst te zijn. Check op de site van KwikFit waarop je moet letten bij het gebruik van je airco gedurende het jaar.

Deze deal is een heel goede op dit moment, want met deze hitte is het hoognodig om de airco te gebruiken. Laat het dus gelijk checken en servicen door KwitFit.nl tegen een redelijke prijs. Weer een eye-opener u gebracht door aanbiedingen.com. Neem de tijd om deze deal te bekijken en je voordeel uit te halen.

10/10 - (1 stemmen)

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

5 × drie =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0