Afvallen voor de zomervakantie met WW?

Afvallen voor de zomervakantie met WW?Wilt u afvallen voor de zomervakantie met WW? Weight Watchers is een ideaal gewichtsplan voor mensen die gezond af willen vallen. In eerste instantie werd het Amerikaanse voedingsplan bekend in de Verenigde Staten. Maar waaide later over naar Nederland. Tijdens het afvalplan van Weight Watchers mag je eten volgens een aantal punten. Elk voedingsmiddel heeft punten. De ene meer dan de andere.

Afvallen voor de zomervakantie met WW kan online

Het voedingsplan is erop gericht om consumenten meer inzicht te bieden. Het voedingspatroon moet gezonder worden. Dat weten we allemaal maar soms hebben we een steuntje in de rug nodig. Met WW telt u dus punten ook wel de SmartPoints genoemd. Alles wat u binnen krijgt heeft een SmartPoints waarde. Uw leeftijd, geslacht en gewicht maakt uit hoeveel SmartPoints u per dag mag hebben. Doet u ernaast aan sport dan krijgt u extra’s. En bestaan er ook zero points voor bepaalde etenswaren.

Krijg meer inzicht in uw voedingspatroon

Dat zijn bijvoorbeeld groenten maar ook kip of vis. Hiervan mag u dus meer eten. Het punten tellen biedt de meesten dus wel houvast. Afvallen op zich is al moeilijk genoeg. We houden allemaal van lekker eten. Maar soms is lekker eten funest voor het figuur. Bij WW kunt u nu online een programma kiezen. De eerste maand is gratis en afhankelijk van welk plan u kiest betaalt u daarna een vast bedrag. Wilt u het WW plan tijdelijk proberen? Bekijk dan het 3 maanden plan. De eerste maand is gratis en de overige twee maanden betaalt u €22,95 per maand. Velen zijn al kilo’s verloren met het Weight Watchers programma. Wilt u ook afvallen met Weight Watchers? Klik dan op de aanbieding om de overige informatie te lezen.  

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

4 − 1 =

Aanbiedingen
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0