AD Webwinkel hint: Overnachting in Fletcher vanaf € 59,90 (i.p.v. € 119,80)

AD Webwinkel staat altijd klaar om u te voorzien van de voordeligste dagjes -& avondjes uit. Ook voor andere producten waaronder compleet verzorgde verblijven in hotels , opgezette reizen en zelfs kaarten naar de welbekende Theather 10-daagse. AD Webwinkel probeert met steeds de hele familie betrokken te houden bij het opzetten van hun arrangementen. Daar werken ze heel voortvarend naartoe. Natuurlijk hebben ze ook arrangementen waar de focus gericht is op andere doelgroepen. AD Webwinkel tries to keep everbody happy! FletcherHotel1 1050x700

AD Webwinkel hint: Overnachting in Fletcher vanaf € 59,90 (i.p.v. € 119,80)

De komende periode mag u samen met uw geliefde lekker gaan overnachten in een vestiging van Fletcher voor 50% van de oorspronkelijke prijs. Dit arrangement zullen we even snel uitleggen. Voor deze overnachting zou u € 119.80 moeten neertellen, maar met deze actie betaalt u slechts de helft (€ 59,90) voor een hotelovernachting op basis van 2 personen ( incl. ontbijt). De hotels van Fletcher zijn over geheel Nederland te vinden. In Nederland alleen al zijn er meer dan 100 unieke hotles die de status van 3-of 4-sterrenhotels hebben verworven. U kunt bijvoorbeeld ervoor kiezen om de bezienswaardigheden van Friesland te ontdekken of de bourgondische levensstijl in Zuid-Nederland met als uitrukplek een Fletcher hotel. Over het comfort hoeft u niet te twijfelen. Fletcher hotels leveren altijd méér dan u verwacht.

Boek nú en verzilver later

Bestel vandaag nog uw hotelovernachting voor 2 personen incl. ontbijt, maar bepaal zelf wanneer u die verzilvert. Wel dient u rekening mee te houden dat het verzilveren tot en met 31 maart 2020 kan. De actieprijs is verder nog gebasseerd op een 2-persoonsbezetting op de kamer. Kies uit meer dan 100 Fletcher hotels in Nederland zoals eerder aangegeven.  Over de aankomst hoeft u zich geen zorgen te maken. Dat mag op alle dagen van de week. Er zijn natuurlijk nog een paar voorwaarden, maar die kunt u uitgebreid doornemen in de aanbieding.

Zeer belangrijk om te weten

De tarieven die u ziet zijn op basis van verblijf in een 3-sterren hotel. Wilt u upgraden naar verblijf in een 4-sterren hotel? Dan gaat u een € 5,- extra per per persoon per nacht  moeten betalen. Kiest u verder voor weekendverblijf, dus op vrijdag -en/of zaterdagnacht? Dan gaat u een extra € 10,- in rekening gebracht worden per persoon per nacht. Ten slotte nog het laatste: per boeking wordt er eenmalig € 5,- in rekening gebracht voor reserveringskosten. Ontdek het voordeel van AD, omdat u het simpelweg verdient!

Review post aanbieding

Vertel je gedachten

Laat een reactie achter

2 × 4 =

Aanbiedingen.com
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0