Coupons in the "pretparken" category

Wilt u binnenkort een dagje uit met uw gezin? Profiteer van onze pretparken aanbiedingen. Diverse pretparken in Nederland doen mee aan de verschillende acties. Wilt u bijvoorbeeld binnenkort naar Walibi? Geniet dan van extra korting en maak een dagje uit weer betaalbaar! U bent gegarandeerd van een dagje entertainment, avontuur en gezelligheid.

Korting op entree

De entreeprijzen bij de verschillende amusementsparken in Nederland zijn in de laatste jaren flink gestegen. Niet alleen pretparken zijn veel duurder geworden. Ook dierentuinen hebben een steeds hoger prijskaartje. Dan is het wel zo fijn als u een beetje korting kan krijgen op de entreeprijs. Gelukkig doen diverse parken mee aan de pretparken aanbiedingen. Zo kunt u een fikse korting krijgen, waardoor het weer betaalbaar wordt. Onder andere het populaire pretpark Walibi heeft regelmatig leuke kortingscodes. Zo kunt u tot wel een kwart van de ticketprijs besparen.

Op bezoek bij je favoriete attractiepark

Er zijn talloze attractieparken in Nederland. Vooral Walibi, eerder wel bekend als Six Flags, is een populair park dat jaarlijks wordt bezocht door zo’n één miljoen bezoekers. Vooral in de zomerperiode kan het erg druk zijn in het park. Daarnaast heeft het park regelmatig leuke evenementen. Ieder jaar worden er ‘fright nights’ georganiseerd. Er komen dan allerlei enge spookfiguren in het park en dat is erg leuk om te bezoeken. Vooral in de avond zullen ze u de stuipen op het lijf jagen! Het is natuurlijk extra leuk als u kunt genieten van pretparken aanbiedingen. Daarmee bespaart u flink op de entreekosten. Een normale entreeticket kost namelijk ruim 25 euro.

Waarom een pretpark bezoeken?

Een pretpark is ontzettend leuk om te bezoeken. Eigenlijk bent u ook nooit te oud voor een pretpark! Het is voor jong en oud én niemand zal zich echt vervelen in deze parken. In de meeste pretparken in Nederland kunt u eindeloos genieten én is een dag waarschijnlijk te kort om alle leuke attracties te bezoeken.

pretparken aanbiedingen

Genieten van diverse shows

Naast achtbanen, waterattracties en kinderattracties zijn er vaak ook diverse shows. In sommige gevallen zijn dit zelfs ontzettend leuke 3D- en 4D-shows. Met de nieuwste technieken is echt ontzettend veel mogelijk. De special effects zorgen voor een leuke ervaring en daarmee lijkt alles levensecht! Het is zeker de moeite waard om dit te bezoeken.

Een attractiepark met slecht weer bezoeken?

In Nederland is er helaas nooit een garantie op mooi weer. Het kan dus zomaar voorkomen dat het ineens hevig gaat regenen op de dag dat u een attractiepark wilt bezoeken. Echter hoeft dat u niet tegen te houden. Er zijn namelijk ook een aantal voordelen aan regen. Er is in ieder geval geen file bij de ingang van het park. Veel mensen zullen afhaken bij slecht weer! Ook bij de attracties hoeft u dus niet lang te wachten. Daarnaast heeft ieder park wel overdekte attracties waar u van kunt genieten. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken dat u nat wordt van de waterattracties. U bent immers al nat! Kop én gewoon genieten van een gezellig attractiepark!

Bereid u goed voor

Een goed begin is het halve werk. Dat is met alles zo! Het is daarom raadzaam om goed voor te bereiden op uw tripje. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u op de hoogte bent van de openingstijden. Het is zonde om vroeg uit bed te stappen om vervolgens voor een dichte deur te staan. Afhankelijk van het seizoen kunnen de openingstijden afwijken van de normale openingstijden. Ook op feestdagen of tijdens de vakantieweken werkt men vaak met afwijkende openingstijden. Ook is het handig om de route naar de bestemming te controleren. Zijn er files op de weg? Probeer deze dan te vermijden, zodat u niet eindeloos lang moet wachten voordat u überhaupt bij het park bent aangekomen. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een nachtje te overnachten op of nabij het park.

Download een plattegrond of app

Bij sommige attractieparken heeft u de mogelijkheid om een app te downloaden. Dan kunt u ten alle tijden handige informatie verzamelen over het park. Vaak is er ook een plattegrond aanwezig, zodat u zich gemakkelijk kunt verplaatsen in het park. Mocht het attractiepark geen app hebben, kunt u er ook voor kiezen om alvast een plattegrond te downloaden. Vaak kunt u echter ook wel een plattegrond krijgen bij de entree van het attractiepark. In sommige gevallen krijgt u deze niet standaard mee: vraag er daarom om!

Eten en drinken

Eten en drinken in attractieparken is vaak erg prijzig. U kunt er daarom ook voor kiezen om zelf wat eten en drinken mee te nemen. Als u volop aan het genieten bent van de attracties, zult u ongetwijfeld trek en dorst krijgen. Dan is het wel zo fijn om iets bij u te hebben. Uiteraard hebben alle attractieparken ook gewoon restaurants. Deze zijn doorgaans wel prijzig, dus houd daar rekening mee.

Hulp nodig bij onze pretparken aanbiedingen?

Bent u op zoek naar pretparken aanbiedingen, maar heeft u hier toch nog enige hulp bij nodig? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier op onze contactpagina. Onze klantenservice is doordeweeks, op werkdagen, bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur en helpt u graag met al uw vragen. Stuur uw vraag of vragen zo specifiek mogelijk door, zodat we u een uitgebreid antwoord kunnen sturen. Wij horen graag van u.

Active Coupons

Total: 1
Wilt u deze zomer een leuk dagje weg dan is dit u kans! Als u nu een online ticket koopt krijgt u 17% korting op de ticket. Walibi is een pretpark met veel achtbanen maar, Walibi beschikt ook over eet... more ››

Category:

Tags: ,

Created:

Expires:

Unreliable Coupons

Total: 1
Walibi Holland is een pretpark in Nederland. Walibi Holland beschikt over een groot aantal achtbanen en eetgelegenheden. Walibi Holland beschikt ook over een eigen vakantiepark Walibi Village dat besc... more ››

Category:

Tags: ,

Created:

Expires: