0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:
success 100%

Is het weer tijd om spullen voor uw trouwe huisdier te halen? Of bent u juist op zoek naar spullen ter verzorging van uw trouwe huisdier? Dan springt slechts één naam in gedachten, nl Zooplus. Deze zaak is dé zaak bij uitstek om onder andere verzorgingsproducten voor uw huisdieren te halen. Zooplus heeft jarenlange ervaring op het gebied van verzorging en blijft bij de tijd. Zodoende krijgt u ook de producten die recent zijn ontwikkeld binnen. Daarnaast krijgt u ook tips en adviezen over hoe om te gaan met uw dieren van professionals. Op regelmatige basis mag u ook nog kortingsacties verwachten waarbij er tal van extra voordelen te halen zijn. Vanaf vandaag is ook de Zooplus Xmas campagne gelanceerd. Leest u even mee om te weten wat dit inhoudt.

Zooplus Xmas campagne gelanceerd!

Zooplus probeert altijd mee te doen met hoogtij periodes. En ze verrassen heel graag daarbij. Per vandaag mag u dus ook weer een periode vol verrassingen tegemoet zien. Zooplus heeft namelijk de enige echte Zooprise Xmas campagne gelanceerd. Hetgeen betekent dat u tot de kerstperiode leuke deals kunt halen bij Zooplus. Elke week weer zullen er verschillende items in de aanbieding geplaatst worden. Reden genoeg om deze webwinkel regelmatig te bezoeken.

Aftrap Zooprise Xmas campagne

De Zooprise Xmas campagne is officieel van start gegaan per vandaag. Van de week mag u van Zooplus EXTRA voordelig shoppen op ALLE honden- en kattenspeelgoed. De actie van de week houdt in dat u met gebruik van de beschikbaar gestelde promotiecode: 10-SPEEL , een korting groot -10% krijgt op het bestelde ( honden-of kattenspeelgoed). De duur van deze specifieke actie is tot en met 3 november 2019.

Wat kunt u er bijvoorbeeld bestellen? Voor de honden kunt u onder andere halen: knuffels, puzzels, piepspeelgoed, kauwspeeltjes, waterspeeltjes en meer.  Ook voor uw katten heeft Zooplus meer dan genoeg om uit te kiezen. Daarbij wordt gedacht aan onder andere: speelrails, speelhengels, speelmuizen, speelballen, speeltunnels, intelligentie speelgoed  en ook speelgoed met kattenkruid.

Bekijk dus het assortiment aan voornoemde items, bestel en volg de instructies om uw korting te bezegelen. Verwacht elke week weer iets nieuws van Zooplus.nl.

Schrijf een review