Zooplus WOEF van de week: nú 20% korting op accesoires!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het feest bij Zooplus.nl is reeds lang begonnen. Van ‘t jaar heeft Zooplus al verschillende kortingsacties gelanceerd die talloze klanten al voordelen heeft bezorgd. Hiermee mag gesteld worden dat Zooplus het 20-jarig bestaan dus uitbundig viert. Maar het mag natuurlijk. Als klant kunt u dan door genieten van de leuke kortingen op voeding, vitaminen en accessoires voor uw trouwe huisdieren. Zooplus heeft vanaf  klaar gestaan om u te voorzien van middelen ter verzorging van uw dieren en dat zal voortgezet worden de komende periode.

Kijk in het assortiment van Zooplus

Het assortiment van Zooplus  bestaat uit onder andere verschillende soorten voer (droog-& natvoer), manden, kussens & dekens, reiniging & schoonmaak items, aquaria, speelgoed, vogelkooien & volières, snacks en veel andere items ter verzorging van uw trouwe dieren.

Daarnaast mag u ook in de Zooplus Apotheek uitkijken naar hondenvoer & kattenvoer naar aandoening, honden & katten accessoires naar aandoening, hond/ katten vlooien & teken medicijnen en tal andere items. Zooplus heeft de beste merken in huis om u te helpen met het gezond houden van uw dieren.

Zooplus.nl aanbiedingen

Bij Zooplus.nl is er altijd een voordeel te halen. Daarom zijn ze ertoe over gegaan om dat overzichtelijk vast te leggen voor u. Enkele voordelen zijn onder andere:

  • -5% Korting op uw eerste allereerste bestelling bij Zooplus- deze actie geldt alleen voor nieuwe klanten;
  • % Aanbiedingen- in dit segment komt u de beste aanbiedingen tegen welke gelden per seizoen;
  • Zoo outlet – outlet waar u merken in aantallen kunt afnemen tegen extra korting;
  • Proef- en mixpakketten;
  • % Combi Deals.

U merkt zelf wel hoeveel voordelen er op gezette tijden gedurende het jaar kunnen zijn bij Zooplus.nl.

Nú 20% korting op accesoires bij Zooplus.nl

Tot en met 23 juni 2019 mag u van Zooplus.nl weer profiteren van een kortingsactie. Dit keer is het 20% korting op accessoires. Alle accessoires m.u.v. kattenbakvulling, ongediertebestrijding en hooi krijgt u tot desbetreffende datum voor 20% MINDER. U plaatst uw bestelling en gebruikt de promotiecode ‘JAAR-20’ voor het krijgen van de korting op uw bestelling. Doe mee aan de WOEF van de week!

Schrijf een review