Zooplus bekroond uw huisdier bij bestellingen vanaf €39,-

Geldig vanaf tot

Zooplus bekroond uw huisdier bij bestellingen vanaf €39,-
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Nergens anders ter wereld wordt er zoveel aandacht en tijd gestopt in de verzorging van dieren. Nederlanders zijn trotse bezitters van dieren en zorgen zeker voor goed voor ze. Zooplus helpt u zorgen voor uw beste maatjes thuis. Voor alle voeding, vitamines en ook andere benodigheden bent u er terecht. Het is dus de one-stop-shop voor haast alle verzorgingsproducten. Binnenkort wordt Koningsdag gevierd en uw dieren zullen ook mee kunnen doen aan de festiviteiten. Een beetje pronken mag. Plaats een order met een minimale bestelwaarde en ontvang een GRATIS fotolijst. Wilt u meer weten?

Gratis Fotolijst bij minimale bestelwaarde van €39,-

Binnenkort is de Koning jarig en dat wordt standaard gevierd. De straten worden flink gekleurd in rood, blauw, wit en natuurlijk ook oranje. Dat zal zeker niet ontbreken. Ook uw huisdieren mogen zich de komende periode koninklijk voelen. Speciaal daarom heeft Zooplus een leuk presentje erbij gezet bij aankopen vanaf €39,-. U krijgt er een fotolijst (22,5 cm x 18 cm)bij in de vorm van een kroon. Deze kan geschilderd worden in de kleur naar uw keus, maar ook simpelweg ongeschilderd gebruikt worden.

Gratis fotolijst!

Actiecode gebruiken en het Kroon ontvangen

Daar het een speciale aanbieding betreft zal u de code moeten gebruiken na voldaan te hebben aan de voorwaarde. De voorwaarde is minimaal €39,- bestellen en aan het eind de “Actiecode” inlossen. De actiecode = “KROON” . Laat uw huisdier zich ook een ware prins of prinses voelen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Zooplus bekroond uw huisdier bij bestellingen vanaf €39,-
Gemiddeld 8 op basis van 9 reviews

Reageer