Zooplus actie: 20% korting op huismerk dierenvoeding

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zooplus helpt u met het verzorgen van uw huisdieren. Het kan best een klus zijn om soms de de juiste middelen te vinden ter verzorging van uw trouwe huisdieren. Vandaar dat Zooplus.nl reeds langer dan 20 jaar het tot een taak heeft gemaakt om u te helpen met de verzorging. U vindt er spullen voor uw hond, kat, knaagdieren, vissen, volgels en zelfs paarden.

Spullen is natuurlijk in de ruimste zin des woords gebruikt, maar het gaat in deze meer om voeding, speeltjes, kooien, snacks & supplementen en meer. Op aanbiedingen.com heeft beslist vaker aanbiedingen van Zooplus gezien en dat zegt al iets over de voordeligheid van de dierenspeciaalzaak. Ze proberen voortdurend te zorgen dat u wel een vooordeel haalt ondanks u kwaliteit in huis haalt.

Zooplus actie: 20% korting op huismerk dierenvoeding

Tot en met 21 juli 2019 mag u van Zooplus bij besteding van minimaal € 19,00 een korting van 20% verwachten op huismerk dierenvoeding. Natuurlijk zijn er actievoorwaarden gekoppeld aan deze actie. Om in aanmerking te komen voor de korting moet u de speciale promotiecode 20-KORTING gebruiken na uw spullen geselecteerd te hebben. U mag verder de promtiecode niet achteraf toevoegen aan uw bestelling. Deze zal dan niet behandeld worden. Ook is deze actie niet te combineren met andere lopende aanbiedingen (kortingen) , op kattenbakvulling, spot ‘n Go en Zoolove. Voor de rest mag u naar hartelust shoppen.

Aanbiedingen.com is de website die dergelijke aanbiedingen en meer zichtbaar maakt voor u. Bezoek de site daarom dagelijks en haal zo ook voordelen op verschillende producten. Elke cent die u kunt besparen is belangrijk. Koop slim in online. Aanbiedingen.com helpt graag mee!

Schrijf een review