Zomervoordeel Skala.nl: 50% korting op topapparaten

Geldig vanaf tot

Zomervoordeel Skala.nl: 50% korting op topapparaten
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Skala.nl helpt u uw huis of appartement vullen met de hoofdnodige apparaten. En niet dat u koopt. Het is simpel en voordelig huren. Ja, het is mogelijk om voordelig te huren. Skala.nl maakt het wel mogelijk!

Hoe doet Skala.nl het? Dit bedrijf is uw verhuurbedrijf voor alle elektronica ( TV, koelkast, wasmachines) , witgoed & meer. Het asssortiment bestaat uit elektronica en huishoudelijke apparaten van de allerbeste A-merken. De apparaten zijn van de merken Samsung, Sony en ook Philips. Heeft u een particulier bedrijf? Dan mag u bij deze specialist wezen voor het leasen van apparaten. Al tegen een klein bedrag per maand kunt al de nieuwste apparaten van A-merken leasen. Profiteer nu ook van het Zomervoordeel bij Skala namelijk: 50% korting op huur topapparaten.

Vul het huis samen met Skala.nl

Is uw huis of appartement leeg? Heeft u geen geld om per direct nieuwe spullen te kopen? Dan heeft Skala.nl wellicht de beste oplossing voor u. Dat is leasen! Tegen een klein maandbedrag is uw huis zo gevuld met de hoofdnodige apparaten. Lease bijvoorbeeld een complete home cinema set samen met een koelkast, wasmachine, droger , fornuis en vaatwasser. En voila, het huis is gevuld met de hoofdnodige apparaten.

Wat voor impact zal dit hebben op uw budget? Dit alles zal alleen maar een postief effect hebben op uw huidig budget. U betaalt een relatief laag bedrag voor het leasen en hoeft zich geen zorgen te maken over onderhoud of service van deze apparaten. En het meest belangrijke: uw energierekening kunt u ook omlaag drukken. De apparaten zijn namelijk voorzien van de nieuwste functionaliteiten en ook energiezuinigheid wordt heel serieus genomen. De apparaten hebben allemaal een energielabel van A+ tot A+++, garantie op zuinigheid.

Zomervoordeel Skala.nl: 50% korting op topapparaten

Het vorig jaar heeft Skala.nl een mooie actie gelanceerd waarbij u 50% korting kreeg op de huuprijs van de meest verhuurde apparaten. Mede door het groots succes van deze actie heeft Skala.nl besloten om het weer terug te brengen. Dit is dus uw kans om voordelig te huren. Kies één of meerdere van de meest gehuurde apparaten uit om zelf te huren voor 5,7 of 10 jaar.  Met dit besluit betaalt u dan voor de rest van het jaar HALF GELD ( 50% van het oorspronkelijk huurbedrag). Dat is hetgeen het ZOMER VOORDEEL van Skala.nl inhoudt. Doe uw grote aanschaf voor een klein maandbedrag via Skala.nl.

Ook in de huur/lease branche zorgt Aanbieidingen.com voor de voordeligste acties. Let op en scoor hier ook uw voordelen.

Reageer