Zomerkorting op abonnement tijdschrift bij F&L Media

Geldig vanaf tot

Zomerkorting op abonnement tijdschrift bij F&L Media
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Lekker op het terras genieten van de zon met uw favoriete magazine in de hand. Een glas frisdrank en een paar gebakjes op tafel naast u. Wat een heerlijk gedachte, maar niet onrealistich. Vooral gezien het feit dat F&L Media tal van magazines heeft die u aangenaam bezig kunnen houden. Op een ontspannen manier kennis tot zich nemen is geen onaardige manier om de zomerse dagen door te brengen. U kunt via F&L Media tijdschriften bestellen over topics van onder andere: Auto’s, Koken, Kennis, Computer & Tech en Vrije Tijd. Meer dan genoeg uit te leren.

Zomeractie

 

Veel leesplezier in Zomer met F&L Media

F&L Media doet iets heel moois in de zomer. U krijgt de kans om te abonneren op tijdschriften voor minder dan normaal. U kunt u favoriete magazine voor slechts € 15,- aan abonnementskosten krijgen tot aan huis. Het is netjes opgedeeld als volgt:

  • 5X Chip FOTO Magazine
  • 4X Foodies Magazine
  • 5X Auto Review Magazine

Kies zelf uit welke reeks u wilt ontvangen voor de € 15,-. Tot en met 15 juli 2018 heeft u de kans om vast te leggen welke magazine u wilt. na deze datum wordt het dan weer de oude prijs. Conclusie? Vandaag nog abonneren!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Zomerkorting op abonnement tijdschrift bij F&L Media
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer