0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Houdt u van de geschiedenis? Wilt u de harde realiteit tot in detail weten over slagvelden en dergelijke? Dan is Historia Magazine uw leidraad door de geschiedenis bij uitstek. Historia laat u ten eerste belangrijke veldslagen uit de krijgsgeschiedenis herleven. Daarnaast krijgt u ook nog veel boeiende en spannende verhalen over gepleegde misdrijven, internationale conflicten, gewaagde ontdekkingsreizen, vernuftigde bouwwerken en ook legendarische persoonlijkheden. Historia wilt u op reis brengen naar het verleden. Gaat u mee?

Abonnementen zijn voordeliger dan losse nummers

Over het algemeen is het voordeliger om een abonnement af te sluiten i.p.v. losse nummers te kopen. U krijgt dan kortingen en zelfs cadeautjes verwerkt in de vorm van een pakket. Ook Historia Magazine wordt via abonnement verkocht en daar zijn er sowieso voordelen aan gekoppeld. Een paar voordelen daarvan zijn:

  • U profiteert van speciale abonneevoordelen;
  • Welkomstcadeau of leuke korting bij aanschaf;
  • Digitale versie van dit magazine krijgt u GRATIS;
  • Abonnement kost minder dan losse nummers in de winkel;
  • Automatische bezorging van het magazine. 

Het is zo flexibel dat u bij het afsluiten van het abonnement zelf kunt kiezen uit een korting of cadeau. Dit alles maakt Historia Magazine mogelijk.

Zomerkorting bij Historia Magazine: 9 nummers voor slechts € 65,25

Ook Historia Magazine laat de zomer niet zo aan zich voorbij gaan. Voor de trouwe lezers en toekomstige lezers is er een mooie actie gelanceerd. Historia wordt om de 6 weken gepubliceerd, hetgeen betekent dat het blad dus 9 keer per jaar uitkomt. Daarvoor zou u op jaarbasis € 65,25 moeten betalen. Voor een volledig jaarabonnement dus. En nu komt het. Dit magazine kunt u nu krijgen voor slechts € 29,95 voor een jaarabonnement. Dat komt neer op een korting van meer dan 50%. Indien er gesproken wordt er over een échte zomerse korting, dan is dit het. Go on a trip down memorylane with Historia Magazine and know your past better.

Leave a Reply