Zeeman actie: 3 T-shirts voor slechts € 5,-

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zeeman staat in dienst van de gemeenschap. Het doel van Zeeman.nl is namelijk om een ieder te voorzien van goede kleding en textiel tegen de laagste prijs. Zo simpel! Als het gaat om kwalitatieve basics en textiel hoeft u niet verder te zoeken. Ook genieten ze steeds meer bekendheid door de leuke kinderkleding die er te halen valt voor uw kroost. Heel mooie en bovenal stevige kinderkleding vindt u er steevast bij Zeeman.

Zeeman actie: 3 T-shirts voor slechts € 5,- 1

Beste winkelketen in baby-en kinderkleding

Zeeman is wat kinderkleding betreft zeker geen onbekende. Ze genieten zelfs internationale bekendheid. In verschillende Europese landen is Zeeman zelfs verkozen tot de beste winkelketen om baby-en kinderkleding te halen. De klanten waren vooral lovend over de prijs/kwaliteit verhouding en de vele aanbiedingen die er elke keer weer te halen zijn.

Zeeman komt vooral niet met al te ingewikkelde ontwerpen, maar zorgt er wel voor dat het fris ogende kledingstukken zijn van goed kwaliteit. Mede door de simpele ontwerpen is het mogelijk om kleding te laten produceren in grote hoeveelheden.

Service bij Zeeman altijd prima

Zeeman levert altijd een besparing op. Op diverse manieren besparen ze, maar zeker niet op de service. Het klantvriendelijk personeel staat altijd klaar om het publiek te helpen.  Altijd staat er iemand klaar om met een glimlach u te helpen bij het uitzoeken of afrekenen. Zit het niet goed na aankoop? Dan mag u het zonder problemen inruilen.

Zeeman actie: 3 T-shirts voor slechts € 5,-

Op 23 augustus 2019 doet Zeeman extra mal. Zo mal dat u niet gaat willen stoppen met shoppen. Het is namelijk zo dat ze op deze dag  3 T-shirts voor een klein bedrag van € 5,- kunt halen. De school start binnenkort en het is zeker goed om extra kleding voor uw kinderen te kopen. Ze gaan dan lekker fris en goed gekleedt naar school. Tiener T-shirts en Kinder T-shirts mag u bij Zeeman.nl dus halen voor € 5,- per 3 stuks. Sla munt uit deze actie!

Schrijf een review