Youfone Sim Only: vanaf €10,- abonnement per maand

0 ervaringen

Moet de bereikbaardheid van ú via voice of via de app optimaal zijn? Bekijk dan de optie om over te stappen naar een Sim Only abonnement van Youfone. U krijgt van Youfone 50min/sms + 500MB vanaf €10,- per maand aan abonnementskosten. Wel dient u een abonnement voor 24 maanden te kiezen in dat geval. Gewoon  een tientje per maand en u bent bereikbaar. Een heel goed begin om te besparen op de maandelijkse uitgaven. Stel dat u een prima werkende telefoon heeft en dus geen contract met telefoon wilt. Dan is dit Sim Only- pakket een ware uitkomst. Waarom een ander mobieltje als de huidige nog voor een tijdje meekan?

Youfone Sim Only: vanaf €10,- abonnement per maand 1

Youfone Sim Only voordelen

Bent u iemand die heel veel gebruikt maakt van zijn/haar mobiel om te bellen of appen? Staat het nummer bekend bij velen? Dan mag u bij de overstap naar Youfone vragen om over te stappen met behoud van nummer. Dit wordt gratis gedaan.Hoe werkt dat precies? U plaatst uw bestelling, vervolgens ontvangt u een sms waarbij gevraagd wordt om het 06-nummer te verifiëren. Is het nummerbehoud goedgekeurd door de autoriteiten? Dan ontvangt u binnen een periode van 2 werkdagen een brief met een simkaart & datum van ingang bijgevoegd. Uw bestaande abonnement wordt dan dor Youfone opgezegd. Kiest u voor een nieuw telefoon nummer? Dan zult u zelf uw ander abonnement moeten opzeggen. Youfoone doet het dan NIET voor u.

Hoe loopt het bestellen?

Via aanbiedingen.com komt u terecht op de site van Youfone. U kiest dan voor de duur van het contract, hoeveelheid aan data (4G) en Belminuten/SMS( aantal). Aan de hand daarvan wordt er een tarief berekend. Hoe langer u kiest, des te meer voordeel u zal merken in de prijs. Bij een tweejarig abonnement met 50min/ onbeperkt SMS en 500MB betaalt u per maand bijvoorbeeld slechts €10,- per maand. Dat is een pas een waar voordeel op een belpakket. Wel gaat u bij de overstap een eenmalig bedrag van €15,- moeten betalen aan aansluitkosten.

Op Aanbiedingen.com zijn er nog tal van andere voordelige Sim Only aanbiedingen te zien. Deze kunt u ook even bekijken en een goede vergelijking maken. De beste aanbieding wacht op u. Kiezen maar!

Schrijf een review