Youfone dubbele data gratis

0 ervaringen

Een sim only uitzoeken hoeft geen ingewikkeld karwei te zijn. Het draait erom wat u voor abonnement wilt hebben. Gaat het u vooral om de data? Check dan deze Youfone aanbieding. Want bij Youfone dubbele data gratis zien we niet overal. Dat houdt dus in dat u een bepaald sim only abonnement afsluit met data. Dus stel dat het reguliere abonnement 5GB data biedt, dan krijgt u nog eens 5GB data gratis erbij.

Youfone dubbele data gratis

Welk abonnement u ook kiest u krijgt bij Youfone dubbele data gratis. Dus bijvoorbeeld het sim only abonnement waarbij u unlimited kunt bellen en sms’en plus 5GB data. Dus normaliter zou u 5GB data ontvangen maar dat is dan nu 10GB data. Misschien zoekt u een geschikt abonnement voor uw kinderen. Dan is dit toch wel handig. We zitten allemaal meer op internet dan we durven toegeven. Tijdens de pauze van werk of school dan is het tijd om social media te checken. Of even een krantje te lezen. Dit kost ons data, vooral wanneer we filmpjes of video’s kijken.

Extra data om meer te surfen ideaal toch?

We zien ons data verbruik toenemen, want internet is razend populair. En dan met name surfen we graag op Facebook of Instagram. We houden de perikelen bij van de bekende sterren. Maar we zoeken ook zelf naar leuke video’s. En daar is data voor nodig, en soms veel data. Daarom is de aanbieding van Youfone dubbele data gratis ook wel zo handig. Geen zorgen over te hoge rekeningen omdat de data op was. Want wanneer onze databundel opraakt kunnen we een nieuwe bundel bestellen. Dit kost alleen wel extra bovenop onze maandelijkse telefoonkosten.

Gratis nummer meenemen kan

De aanbieding van Youfone omvat een tweejarig contract. Nog geen klant van Youfone? Dan moet u eenmalig de aansluitkosten van €15 voldoen. Van plan om uw huidige nummer mee te nemen naar Youfone? Dat kan hoor, geef dit dan even aan tijdens het bestel proces. Youfone mag gebruik maken van het netwerk van KPN. Dus dat betekent een betrouwbare dekking. Dat geldt voor het internetten en bellen uiteraard. Aanbiedingen.com doet haar best om regelmatig sim only aanbiedingen te plaatsen. Wilt u toch liever zelf sim only vergelijken? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Want dan ziet u in een oogopslag wie de goedkoopste sim only heeft.

Schrijf een review