Woonweken Designonline verlengd!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Uw huis transformeren naar een thuis vergt veel tijd, creativiteit en investeringen. Dan moet u natuurlijk ook weten waar u de allerbeste spullen kunt halen. Het is ideaal wanneer u de juist prijs/kwaliteit verhouding kunt vinden. Er zijn natuurlijk tal van winkels die ‘claimen’ dat ze voldoen hieraan. Maar is dat waar? Best mogelijk, maar dat vereist onderzoek. Een winkel die u wel met zekerheid kan zeggen dat ze kwaliteitsproducten aanbieden tegen scherpe prijzen is DesignOnline. En dat mag u zelfs bekijken online. U ziet keer op keer de voordelen, als het gaat om items die met het inrichten van uw huis, kantoor, tuin of andere ruimtes te maken hebben. De Woonweken bij DesignOnline zijn verlengd, hetgeen betekent dat u iets langer EXTRA kortingen mag halen. 

Woonweken Designonline verlengd!

De afgelopen maand heeft u flink kunnen genieten van de woonweken. Diverse winkels deden mee aan deze actieperiode, waaronder ook DesignOnline. Deze lounge- en designmeubelsspecialist heeft EXTRA voordeel gegeven op verschillende merken waaronder Zuiver, d-bodhi, Innovation Slaapbanken en talloze andere merken.

Hier dan een belangrijke mededeling. De Woonweken bij Designonline zijn verlengd tot en met 13 november 2019. Zolang de voorraad strekt haalt u tijdens deze verlengde actieperiode EXTRA VEEL VOORDEEL op meubels & verlichting. Met gebruik van de actiecode: WOON2019, krijgt u 5% EXTRA KASSAKORTING. Bekijk de acties die lopen bij DesignOnline en profiteer.

Garantie en Gratis verzending gegarandeerd

DesignOnline streeft er altijd naar om zich te onderscheiden van de concurrentie. Op een postieve manier natuurlijk. Als primeur geven ze nu 3 jaar volledige garantie op het totaal assortiment. Dat betekent dat u op merken zoals By-Boo, Zuiver, Eleonora, Kare Design, 24Designs en BePureHome voor de duur van 36 maanden garantie heeft. Dat is 12 maanden langer dan bij de concurrentie.

Verder geeft DesignOnline u de laagste prijs garantie. U mag online browsen en kijken als u het elders goedkoper zult vinden. Dat is zeer onwaarschijnlijk.

Heeft u iets besteld bij DesignOnline? Dan wordt uw bestelde item tot aan huis bezorgd in Nederland en België zonder betaling. U betaald dus geen verzendkosten. Verder bepaald u waar en wanneer de verzending plaats moet vinden. Hoe moet u betalen? Van DesignOnline mag u zelf bepalen hoe u betaald. het mag vooraf, achteraf of gewoon contant.

Schrijf een review