Winterdeals Halfords eindelijk gelanceerd!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zit u ook te loeren op de diverse voordeeltjes? Jaagt u op winterartikelen voor uw fiets(onderhoud) en/of auto(onderhoud)? Houdt Halfords danb even goed in de gaten, want er valt genoeg te halen. De Winterdeals Halfords zijn eindelijk gelanceerd! Bekijk dus vanaf vandaag het assortiment en bepaal wat u gaat bestellen. Alles hoeft niet in één keer, maar we garanderen dat u meerdere keren zult willen shoppen als u het assortiment onder ogen krijgt. Halfords beoogt het om tijdens deze winter u te voorzien van middelen om de vorst te verslaan. U moet zich vrij kunnen verplaatsen ondanks de vorst en dat is goed mogelijk. Halfords helpt zeker een handje!

Winterdeals Halfords eindelijk gelanceerd! 1

Winterdeals Halfords eindelijk gelanceerd!

Halfords heeft het tot een missie gemaakt om u de allerbeste winterdeals te brenegen. Tot en met 16 februari 2020 kunt u de handigste winterproducten voor uw fiets en auto halen tegen de allerbeste kortingsprijzen. Gekker dan bij Halfords kan het niet!

Wat mag u zoal verwachten? De acties waarvan u de komende periode mag profiteren zijn onder andere:

  • Halfords olie en koelvloeistof tegen 40% korting;
  • Kinderzitjes tegen 35% korting;
  • Pingi, de 2e krijgt u voor de halve prijs (300gr. version);
  • Tot wel € 50,- korting op de Cumberland fietsen;
  • 3 halen 2 betalen op een geselecteerd assortiment winterartikelen;
  • Bakfiets die komt met GRATIS huif en 3 servicebeurten ( t.w.v. € 195,-).

Deze scherpe acties maken deel uit van de winteractie bij Halfords. In principe zijn er veel meer, maar dat zult u ontdekken het moment dat u de webwinkel van Halfords gaat bezoeken.

Waarom Halfords?

Halfords zorgt voor de beste fietsen en onderhoudsproducten voor uw fiets en auto. U haalt er bijvoorbeeld uw Bakfietsen, Vouwfietsen, Transsportfietsen, Stadsfietsen, Omafietsen, Kinderfietsen, E-Bikes en Stadsfietsen. Daarnaast haalt u ook uw spullen ter verzorging van uw fiets en auto. U mag dan denken aan Auto interieur, Auto onderdelen, Motorolie, Sneeuwkettingen en andere middelen. Bekijk snel hoe Halfords u van dienst kan zijn de komende periode of in de verdere toekomst.

Schrijf een review