Winter uitverkoop van Arendonk live!

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Goede schoenen mag niemand ontberen. Tenminste als het aan van Arendonk ligt. Reeds jaren doet van Arendonk haar uiterste best om u te schoeien met schoenen van de allerbeste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. De voeten verrichten gedurende de dag heel veel werk en ze moeten dus goed beschermd worden. Van Arendonk heeft meer dan voldoende schoenen in huis om uw voeten te beschermen en ok geschikt voor diverse gelegenheden. Het totaal gezin ( van jong tot oud) komt zeker aan zijn/haar trekken. De schoenenjacht mag gestaakt worden, want bij vanArendonk kunt u rustig op uw tijd online uw schoen uitzoeken. De winter uitverkoop van Arendonk staat live! Genoeg voordelen te halen dus.

Winter uitverkoop van Arendonk live! 1

Winter uitverkoop van Arendonk live!

Bent u op zoek naar een schoen? Of wilt iemand verrassen met een mooie gympen? Bekijk het assortiment bij van Arendonk tegen EXTRA scherpe kortingsprijzen. De winter- of najaars-SALE is gestart. Dat betekent dat u tijdens de schoenen SALE kortingen die strekken tot wel 40% kunt halen op geselecteerde dames-en herenschoenen.

Van Arendonk heeft wel altijd een speciale sectie voor schoenen die in de aanbieding mogen. Dat is de SALE sectie. Wat vindt u daar? Van Arendonk heeft hier geselecteerde schoenen geplaatst van topmerken die u krijgt tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Haal bijvoorbeeld uw Floris van Bommel, Nubikk, Shabbies Amsterdam, Sendra en andere merken voor aanzienlijk minder ( betaal wel 60% van de oorspronkelijke prijs). De Winter uitverkoop gaat zeker knallen. Deze duurt tot en met februari 2020, maar hoe eerder u koopt hoe beter.

Van Arendonk internationaal

Van Arendonk geniet niet alleen in Nederland enorme bekendheid, maar ook in Belgiƫ, Duitsland en andere delen van Europa. Dit komt mede door mogelijkheden die u krijgt om te shoppen op schoenen van topmerken. De leukste luxe schoenen haalt u er ongetwijfeld voor veel minderv in prijs dan elders. Bekijk de maten online en haal uw voordeel. Zoek de gewenste maten op( maakt niet uit welke) en informeer gerust naar de beschikbaarheid. En het mooie van de collecties bij van Arendonk is dat er geen onderscheid is tussen nieuwe- en sale collectie. Allemaal zijn immers mooie schoenen!

Schrijf een review