Wilt u besparen op benzine? Sluit u zich aan bij UnitedConsumers voor goedkoper tanken

Geldig vanaf tot

Wilt u besparen op benzine? Sluit u zich aan bij UnitedConsumers voor goedkoper tanken
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Er wordt heel veel gesproken over besparen. Men probeert op diverse manieren te bezuinigen zodat er meer geld over blijft om leuke dingen te doen. We weten dat men veel bespaart op onder andere Energie, Bellen en ander zaken. En Tanken is er nu ook bij. Ja, u kunt nu ook besparen op tanken. UnitedConsumers zorgt daarvoor. Ze hebben een heel leuke formule bedacht om over geheel Nederland goedkoper te tanken. Hoe werkt het precies? Dat gaan we u dan uitleggen. Wie weet , sluit u zich terstond aan.

Voordelig tanken met UnitedConsumers( tot 3 cent EXTRA korting)

Door zioch aan te sluiten bij UnitedConsumers kunt u besparen op het tanken. U sluit zich aan(registratie) en komt in het systeem. U wordt voorzien van een tankkaart waarmee u bij de aangesloten tankstations(bemande) kunt tanken tegen korting. Gewoon simpel, geen gedoe. Puur voordeel te halen. De procedure is simpel en dat laten we u zien.

Zo werkt het tanken met korting:

  • Sluit u aan bij UnitedConsumers.com en vraag uw UnitedConsumers tankkaart aan en/of laat uw gekregen tankkaart registreren
  • Bezoek één van de ruim 600 bemande tankstations om te tanken
  • Bij het tanken wordt uw tankkaart gescand door een bevoegde pompmedewerker
  • De korting wordt binnen 24 uur bijgeschreven in uw tegoed( kortingstegoed)

Daarnaast kunt u altijd de website van UnitedConsumers bezoeken om extra bespaartips en advies over de brandstofprijzen in te winnen.

Afbeeldingsresultaat voor unitedconsumers logo

Korting op tanken bij UnitedConsumers + kans om een brandstoftegoeden bon van €60,00 te winnen

Tot en met 1 april 2018 is er een aanbieding waarbij u bij het tanken van minimaal 25 liter aan brandstof mogelijk een extra kunt winnen. Tank bij een aangesloten tankstation min. 25 liter en maak kans op één van de 10 brandstoftegoeden t.w.v. 60,00 of 1 tankbeurt. Bij het tanken dus letten op de hoeveelheid en dan vervolgens de media of uw mail volgen. De winnaars worden op de hoogte gesteld. Tank dus bij Shell, BP, Esso en win!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

 

Wilt u besparen op benzine? Sluit u zich aan bij UnitedConsumers voor goedkoper tanken
Gemiddeld 10 op basis van 2 reviews

Reageer