Wellness Thermae 2000 1 overnachting incl sauna v.a €69,95

Geldig vanaf tot

Wellness Thermae 2000 1 overnachting incl sauna v.a €69,95
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Lekker genieten met een uitzicht waar je u tegen zegt? Bij Wellness Thermae 2000 1 overnachting inclusief sauna v.a €69.95 is prima te doen toch? De overnachting heeft plaats in een 4 sterren hotel. Daarbij schuift u in de ochtend aan voor een uitgebreid ontbijt. U mag twee dagen gebruik maken van de sauna en het Wellnesscentrum. Stap na de sauna bijvoorbeeld in één van de heerlijke baden.

Zen worden in Wellness Thermae 2000

Maar er is zoveel meer te ontdekken. Heeft u wel eens een floating ondergaan? Bij floaten drijft u gewichtloos op zout water. Wist u bijvoorbeeld dat het floaten van 1 uur gelijk staat aan vijf uur heerlijk slapen? Of neem eens deel aan een opgieting in de sauna. Hierbij wordt er een bepaalde hoeveelheid water dat vermengd is met heerlijke oliën over warme stenen gegoten. Daarbij komt een heerlijke nevel vrij. De luchtvochtigheid neemt toe waar uw lichaam baat bij heeft. Meestal wordt een opgieting gedaan aan het einde van een sauna ritueel.

Turkse sauna en massage

Enfin er zijn natuurlijk nog de Turkse sauna waarvan u kunt genieten. Of geniet lekker in het zwembad. Een wellness oord is bedoeld om het lichaam te zuiveren van afvalstoffen en om tot rust te komen. Zo kan er ook gekozen worden voor een heerlijke ontspannende massage. Even alle stress eruit en uw lichaam en geest tot rust laten komen.  Bij Wellness Thermae 2000 is aan alles gedacht. Zo kunt u ook kiezen uit heerlijke gezichtsbehandelingen. Denk eens aan een voetreflex massage of Cosmetische handverzorging.

Mindervalide? Ook hier is aan gedacht

Mindervaliden kunnen er uiteraard ook terecht. Er is een lift beschikbaar en de kleedruimtes zijn er op aangepast. Het bad kan betreden worden met een stoeltjeslift. Lijkt een overnachting in Wellness Thermae 2000 u wel iets? Bekijk dan de data in de kalender. De prijs van €69,95 is onder voorbehoud van een standaard 2 persoonskamer. Voor dit bedrag krijgt u dus de overnachting in het 4 sterrenhotel inclusief een ontbijtbuffet. Twee volle dagen krijgt u toegang tot het Wellnesscentrum, de baden en het saunalandschap. Ook zijn floaten, opgieten en de ThermaeMotion inbegrepen. Gebruik van scrubzout, shampoo en badjas zitten er ook bij in.

Gaat u voor een nacht en twee volle dagen Wellness?

Benieuwd geworden naar deze aanbieding? Klik dan op bekijk aanbieding en u gaat direct naar de website toe. Daar kunt u meer informatie lezen over wat er zoal mogelijk is. U kunt deze wellness aanbieding combineren met een vakantie bijvoorbeeld. We hoeven niet persé de grenzen van Nederland over te steken voor ontspanning. We plaatsen daarom regelmatig vakantie aanbiedingen in zowel binnen als buitenland. Let wel op er zijn kosten verbonden aan de gemeentelijke heffing dit is €3,99 per nacht per persoon. En parkeergeld €14 per personenauto per nacht.

 

Reageer