Weekend actie NHBO NL: 30% korting op thuisstudies

0 reacties
Geldig tot:

Het jaar is pas begonnen, dus de meesten van ons zitten nog vol van de ‘goede’ voornemens. Anderen gaan voor een gezonder leven, willen stoppen met roken, een zaak beginnen of zelfs door studeren. Als u echt ervoor gaat, is het altijd een winst. Elke verbetering die u kunt bewerkstelligen maakt u een betere versie van wat u gister was. Pak bijvoorbeeld een studie op en doe aan kennisverrijking. Het kan een vervolg zijn van een reeds gevolgde opleiding of geheel ander gebied waarin u interesse heeft. Maak er werk van en bekijk het aanbod aan opleidingen bij NHBO NL. Studeer thuis op uw eigen tijd, maar zie het resultaat! Wilt u een studie oppakken?  De Weekend actie  van NHBO NL biedt 30% korting op thuisstudies. Is dit al geen reden om tenminste alvast even te kijken?

Weekend actie NHBO NL: 30% korting op thuisstudies

NHBO NL houdt zoals gebruikelijk in de maand januari hun ‘open dagen’. Tijdens deze open dagen trekt NHBO NL naar de verschillende buurten om te vertellen wat ze doen en wat ze aan te bieden hebben aan opleidingen. Deze open dagen zijn voor een ieder toegankelijk, dus verwacht geen drempel. Een ieder wordt door NHBO NL uitgenodigd om zich te laten informeren over mogelijk uw toekomstige opleiding. Laat uw belangstelling groeien.

Elke weekend in de maand januari 2020 heeft NHBO NL een heel mooi aanbod. Tot en met het weekend eindegende op 26 januari 2020 krijgt u bij het inschrijven voor een thuisstudie korting. Op alle thuisstudies krijgen de klanten tot en met aangegeven weekend, 30% korting. Nergens anders gaat u zo een dergelijk aanbod vinden. Bekijk het cursusaanbod en verrijk uw kennis. Check wanneer NHBO NL in de buurt is bij u en ga echt voor!

Thuisstudies NHBO NL vrij divers

Vindt u dat het weer tijd is om een (nog) diploma op zak te hebben? Wilt u een studie volgen die ook thuis gedaan kan worden (online enz.)? Bekijk dan het aanbod aan thuisstudies bij NHBO Nl. Via de Ondernemersschool van NHBO NL kunt u kiezen uit meer als 300 beroepsgerichte opleidingen. Wordt Accountmanager, Bakker, Bakker, Copywriter, Doula, Etaleur, Galeriehouder en meer. U las eerder al dat er keus is uit meer dan 300 beroepsopleidingen. Investeer in uw educatie.

Ook voor zeer scherpe aanbiedingen op thuisstudies kunt u op aanbiedingen.com checken. Er is een goede samenwerking met verschillende opleidingsinstituten.  studeren is sowieso een investering, maar als u het voor een voordelige prijs kan doen moet het ongetwijfeld.

Schrijf een review