0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

VoetbalGeest is onder het voetballend publiek geen onbekende zaak. Degenen die voetbalkleding, voetbalschoenen en andere accessoires nodig hebben weten dat Voetbal-Geest altijd voldoende in het assortiment heeft. Het assortiment van deze speciaalzaak wordt regelmatig aangevuld met het allerlaatste op het gebied van voetbalspullen. En ze hebben vaker kortingsacties bijvoorbeeld ter introductie van nieuwe spullen en dergelijke. Des te meer reden dus om deze online winkel in de gaten te houden. Profiteer van de weekactie bij Voetbal-Geest en geniet 20%-70% korting op ALLE voetbalschoenen.

Voetbalschoenen seizoen 2019 online gelanceerd

Voetbal-Geest nodigt u uit om de nieuwe collectie van 2019 online te bekijken. Dames, heren en kids kunnen dus uitkijken naar iets nieuws om de voetbalvelden mee te betreden. Bent u ook op zoek naar een nieuwe voetbalschoen? Kies dan uit meer dan 200 verschillende modellen uit het assortiment. Deze modellen zijn van bekende merken waaronder Puma, Nike, Hummel en adidas. Bekend toch? Voetbal-Geest weet wat u nodig heeft. Dat is een eigenschap van een absolute voetbalspecialist.

Voetbalschoenen voor elk type veld

Bij Voetbal-Geest haalt u schoenen voor in de zaal, kunstgrasveleden en natuurlijke grasvelden (indoor en outdoor). Bent u op zoek naar een specifiek model? Misschien dat ene leren model? Geen probleem. U vindt in het assortiment modellen van leer, kunststof, met sokjes, zonder sokje en anderen. Noem maar op, zodra het gaat om voetbalschoenen vindt u het bij Voetbal-Geest.

Er valt te kiezen uit schoenen die voortkomen uit verschillende lijnen waaronder de Nike Magista, Mercurial, Hypervenom, Tiempo en de adidas Ace en X. Wilt u een specifieke kleur? Ook hoeft er geen probleem te zijn. Er valt te kiezen uit veel kleuren waaronder oranje, roze, geel, groen, paars, wit, blauw en andere kleuren.

Weekactie Voetbal-Geest : 20%-70% korting op ALLE voetbalschoenen

Voetbal-Geest doet het weer. Tot en met 13 oktober 2019 mag u van minimaal 20% tot 70% korting profiteren op meer dan 150 voetbalschoenen. Dames, heren en kinderen kunnen hun voetbalschoenen tegen zeer royale kortingen. Bezoek de webwinkel van Voetbal-Geest, selecteer uw maat en bestel het gewenste model. Shop EXTRA voordelig bij Voetbal-Geest.

Leave a Reply