Weekaanbiedingen bij YourMacstore; fikse kortingen op diverse artikelen

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

YourMacstore.nl is ongetwijfeld de Apple-expert van Nederland. Apple hoeft maar een nieuw product op de markt te brengen en hte is al spoedig via deze webshop te bestellen. Het ruim en breed assortiment wordt regelmatig aangevuld en bijgehouden. Over de prijzen hoeft u niet te vrezen. Die worden zo laag als mogelijk gehouden voor alle topmerken. Dankzij deze methode heeft YourMacstore altijd goede verkoopcijfers weten te halen en wensen u ook deelgenoot te maken van scherpe prijzen voor klasse producten.

Aanbiedingen van de week bij Yourmacstore

Afbeeldingsresultaat voor wwdc 2017 imac pro

Ook deze week heeft YourMacstore weer een spraakmakende aanbiedingen op producten. De items van de week zijn:

  • iMac Pro – deze is nieuw in het assortiment en verkrijgbaar vanaf €5.399,-. Het heeft een scherm van 27″ (5K Retina Display), 8-core 3.2GHz intel Xeon W, 10 GB Ethernet , 1TB SSD en andere features. Echt een prijspakker!
  • Bose Quite Comfort 35 II- Deze headset is een draadloos en kan zonder moeite aangesloten worden via bleutooth op uw iPhone of iPad. Als het is opgeladen kunt u max. 20 uren genieten van het geluid. Dit en vele andere mogelijkeden maken het tot een ‘must have’ device. Deze week te krijgen voor slechts €369.-
  • Macbook Air 13 inch- Deze laptop is er eentje van 13 inch met een geheugen van 128GB SSD en onder nadere macOS Sierra. Deze week in de aanbieding voor slechts €959,-.

Dit is een overzicht van de items die van de week in de aanbieding zijn. Blijf YourMacstore volgen voor de laatste afgeprijsde Apple items.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Schrijf een review