Wasmachine huren en gratis magnetron

0 ervaringen

Wasmachine huren en gratis magnetron 1Voor studenten is het huren van een wasmachine vaak voordeliger dan om één te kopen. Bij Smartstudentdeals kunnen studenten allerlei witgoed huren voor een schappelijke prijs per maand. Jij kunt nu een wasmachine huren en gratis magnetron ontvangen. Een magnetron is natuurlijk ontzettend handig om jouw eten op te warmen na een lange studiedag. 

Wasmachine huren en gratis magnetron

Huur jij je wasmachine voor de huurtermijn van vijf jaar? Dan betaal je maar €17 per maand. Woon je samen met je studiegenoten? Dan kunnen jullie de huurprijs delen dat scheelt ook weer een paar euro’s. En nu ontvang je bij de huur van je wasmachine een gratis magnetron. Wel zo handig en het kost je niets. Als student heb je het al druk genoeg en vaak toch iets minder te besteden dan wanneer je zou werken. Daarom is er ook Smartstudentdeals die allerlei huishoudelijke apparatuur verhuurt.

Ook kortere huurtermijnen mogelijk

Je bent niet verplicht een huurtermijn aan te gaan van vijf jaar. Maar je kunt ook kiezen uit: 1, 2, 3 en 4 jaar. Wel zo handig en overzichtelijk. Is de huurtermijn verlopen? Dan dien je je huurwasmachine weer in te leveren. Dus zorg wel dat je deze netjes houdt. Als jouw gehuurde apparaat stuk gaat dan wordt deze of gerepareerd of er komt een vervangend apparaat. Gelukkig hoef je geen borg te betalen. En het aansluiten wordt ook voor je gedaan.

Wat gebeurt er als de overeenkomst afgelopen is?

Als jouw huurtermijn verlopen is kun je blijven leasen, of je mag je apparaat inruilen voor een recent model. En je kunt natuurlijk de overeenkomst stoppen. Aanbiedingen.com plaatst regelmatig aanbiedingen van SmartStudentDeals.nl dus houdt ons in de gaten. Wil je meer weten over deze deal? Klik dan even op de link die wij hier boven geplaatst hebben. Eenmaal geklikt wijst de rest zich vanzelf.

Je kunt meerdere apparaten huren bij SmartStudentDeals.nl. Heb je bijvoorbeeld ook een tv of wasdroger nodig? Of zelfs een laptop voor school? Ook dit is te huur, dus surf eens op hun website en bekijk wat er allemaal mogelijk is.

Schrijf een review