Wandelkleding in de aanbieding: 20% korting bij Wandel-Geest

Geldig vanaf tot

Wandelkleding in de aanbieding: 20% korting bij Wandel-Geest
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Wandelen is een heel leuke, maar toch intensieve bezigheid. Het lichaam wordt soms aardig op de proef gesteld. Het is dus van belang dat u zo comfortabel mogelijk bent gekleedt om de bewegingsvrijheid te hebben. Dit alles om voor te zorgen dat u uw favoriete sport heel prettig wordt ervaren. Wandel-Geest heeft in het assortiment opgenomen speciale technische kleding die de transpiratie afvoert naar de volgende laag. U kunt dus lekker door wandelen met een fris gevoel. Er is speciaal voor elk seizoen( lente/zomer of herfst/winter) kleding in het assortiment. Wandel-Geest zorgt voor dames en heren, dus weest u maar gerust.

Cars Jeans Matha Fine Twill short heren marineBrunotti Frunot ll polo heren rozeLuhta Else 34 sleeve shirt dames zalm/grijsLuhta Ruut wandelrok dames creme

 Wandelkleding voor 20% minder

Heeft u een paar nieuwe outfits nodig om te wandelen? Wilt u iemand verrassen met een outfit om die zo te stimuleren mee te doen? Dan kunt u tot met 22 juli 2018 zulks online bestellen bij Wandel-Geest. Het totaal assortiment voor zowel de dames als heren mag gekozen worden. Kies uit de merken Luhta, IcePeak, Twinlife, Lavoste, Cars Jeans, Brunotti Caldo en andere topmerken. U krijgt gegarandeerd waar voor uw geld. Koop, bespaar en wandel. Zo simpel als 123!

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Wandelkleding in de aanbieding: 20% korting bij Wandel-Geest
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer