Wandel-Geest actie: 20% korting op ALLE wandelschoenen

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Heeft de kop van deze aanbieding u aangesproken? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een wandelschoen. Wandel-Geest is sinds jaar en dag dé shop waar u alles kunt halen dat te maken heeft met de wandelsport. Dus ook de wandelschoenen van goede kwaliteit kunt u halen bij Wandel-Geest. Er is voldoende keus uit verschillende merken en modellen.

Wandel-Geest actie: 20% korting op ALLE wandelschoenen 1

Waaraan moet de geschikte wandelschoen voldoen?

Per persoon zal er onderzocht moeten worden welke schoen het best zal passen. De professionals die werkzaam zijn bij Wandel-Geest zullen u daarbij zeker bijstaan. U kunt ten eerste kiezen uit hoge of lage wandelschoenen. Deze zijn dan ook weer te verdelen in verschillende categorieën (A, B, C, D). Dat is vooral nodig, omdat de wamdelaar over verharde en verharde wegen lopen en moeten weten welk model comfortabel zit. In Nederland wordt het advies vaker gegeven om een schoen te kiezen uit categorie A of B. Onder categorie A vallen de meest soepele schoenen ( geschikt voor verharde wegen en vlak terrein) en onder categorie B, de ‘trekkingschoenen’ of ‘bergschoenen’ (geschikt voor bergachtig terrein en heuvels).

Wandelschoenenspecialist van de Benelux

Online is het reeds tijden mogelijk om uw wandelschoen te bestellen. Het assortiment van Wandel-Geest is binnen  de Benelux niet te evenaren. Kijkend naar het assortiment mag u kiezen uit meer dan 250 verschillende modellen. Het maakt niet uit waar uw keus naar uit gaat, u zult er zeker eentje naar tevredenheid vinden (hoge, lage, leren of waterdicht). Bestellen en leveren is zo geregeld.

Wandel-Geest actie: 20% korting op ALLE wandelschoenen

Om de maand september 2019 goed af te sluiten heeft Wandel-Geest een heel aanbieding. Tot en met zondag 29 september 2019 mag u ALLE wandelschoenen die voorkomen in het assortiment halen voor 20% MINDER dan normaal. Er is dus 20% korting. Bekende merken voor zowel dames als heren mag u halen waaronder: Lowa, Meindl en New Balance. Naast deze korting mag u ook nog GRATIS verzending tegemoet zien. Bekijk het assortiment en schaf uw wandelschoen aan.

Schrijf een review