0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Oad.nl is geen onbekende reisagent. Via aanbiedingen.com is er vaker geadverteerd en heeft u de verschillende acties mogen zien. Het kan zijn dat u zelfs gebruik heeft gemaakt van één van deze acties. Het assortiment van Oad.nl heeft u veel te bieden qua reizen. Wat heeft Oad.nl allemaal te bieden? Dat is in elk geval een hele hap, maar we zullen er wel even iets over zeggen. U bent er terecht voor het boeken verschillende soorten vakantie (busreizen, rondreizen, vliegvakanties, kerstreizen, kerstmarkten, langlauffen, wandelvakanties, riviercruises en meer). Voordelig zijn de trips zeker wel, u krijgt zelfs kortingen als u bijvoorbeeld vroeg boekt. Oad.nl heeft nú bijvoorbeeld een vroegboekkorting van € 25,- op ALLE riviercruises voor 2020.

Vroegboekkorting(€ 25,-) op ALLE riviercruises via Oad

Waar brengt Oad.nl u graag naartoe?

Deze reisagent brengt u naar heel veel bestemmingen toe. U wordt gebracht naar bestemmingen die zowel historische als culturele waarden dragen. Oad brengt u onder andere naar: Amerika, Andorra, België, Canada, Chili, Columbia, Duitsland, Denemarken, Ierland, Malta, Spanje, Turkije, Vietnam, Wales, Zweden en nog tal van andere plekken. Genoeg keus dus. U kunt uitgebreid alle bestemmingen bekijken en zelfs uitkiezen op basis van de informatie die u kunt nalezen.

Bent u een liefhebber van themareizen? Leuk, want Oad.nl heeft die ook in huis. Kies uit onder andere: de wandel 4-daagse Toscane, de wandel 4-daagse Marbella of de Walk Challenge Japan 2020.

Oad.nl riviercruises 2020

Houdt u van varen? En mooie uitzichten? Dan moet u op een riviercruise wezen om van beiden te genieten. Vooral rondom de Europese rivieren valt er heel veel te bezichtigen. Aan boord van de schepen kunt u op uw tijd ontspannen, u deelt dus zelfs uw dag in. Gaat het schip aan wal? Dan mag u zelf bepalen als u aan boord blijft of als u lekker op excursie gaat. Dat laten we geheel aan u over.

Het vaarseizoen 2020 wordt nú reeds voorbereid. Er zijn tal van schepen toegevoegd aan het aanbod van Oad.nl. Een paar van deze toevoegingen zijn onder andere: MS Switzerland 1, MS ARena, MS Dutch Melody en ook MS Fidelio. Met deze schepen wordt u gebracht over verschillende rivierroutes waaronder: de Nederlandse & Belgische rivieren, de Moezel, Rijn, Elbe en Donau. Dat worden tóch leuke trips.

Vroegboekkorting(€ 25,-) op ALLE riviercruises voor 2020 via Oad.nl

Speciaal voor de mensen die hun zaken graag van te voren regelen heeft Oad.nl nu reeds de riviercruises in kaart gebracht. U mag dus vanaf nú boeken. Tot en met 11 novemver 2019 maakt u bij het boeken aanspraak op € 25,- korting per boeking. En dat stelt u veilig door bij stap 1 van uw reservering de actiecode: OAD25RIVIER te gebruiken en de korting wordt per direct verwerkt. Maakt u er dus gebruik van. Wilt u het totaal aanbod van reizen/vakanties  op aanbiedingen.com bekijken? Dan mag u gerust checken op vakanties/reizen? U krijgt dan alles voorgeschoteld.

Leave a Reply