Voucher gekte bij SPARTOO in september

Geldig vanaf tot

Voucher gekte bij SPARTOO in september
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Op zoek naar een hele outfit? Shop dan bij SPARTOO, dé webwinkel die u kleedt van TOP TOT TEEN. Het is vaker voorgekomen dat u op meerdere plekken moet shoppen om een hele outfit te vinden. SPARTOO bespaart u die EXTRA moeite en zorgt voor een heel ruime collectie waaruit u kunt kiezen. Top merken tegen de scherpste prijzen. Daarnaast wordt de klant ook regelmatig getrakteerd op acties. SPARTOO weet wat u nodig heeft.

Verzilver uw vouchers bij SPARTOO en profiteer

Geheel september trakteert SPARTOO op EXTRA kortingen . Dat heeft betrekking op de nieuwe collectie schoenen in het assortiment. Erv zijn speciaal vouchers gelanceerd die bij gebruik de korting laten doorrekenen. U kunt kiezen uit:

  • 5% Korting bij gebruik van voucher FASHIONABLE5- Bij deze actie geldt ook dat u zich NIET druk hoeft te maken om een minimum bestedingsbedrag. Dat is er niet.
  • 10% Korting bij gebruik van voucher FASHIONABLE10– Bij deze actie komt u vanaf € 100,- in aanmerking om deze voucher te gebruiken.
  • 15% Korting bij gebruik van voucher FASHIONABLE15– Besteedt u vanaf €150,-? Dan komt u in aanmerking voor deze korting.

U moet er wel rekening mee houden dat u nei zal kunnen profiteren van andere promoties en is ook niet valide op partner artikelen. Bekijk de nieuwe collectie aan schoenen en shop ze maar op los. U kan bijvoorbeeld nog de laatste inkopen doen voor school. Genoeg te halen voor dames, heren & kinderen.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Voucher gekte bij SPARTOO in september
Gemiddeld 10 op basis van 1 reviews

Reageer