Voordelig naar de sauna met Uitjekrant: 68% korting bij Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg

Geldig vanaf tot

Voordelig naar de sauna met Uitjekrant: 68% korting bij Thermen Bussloo en Thermen Soesterberg
Verlopen
Aangeboden door
success 64%

Uitjekrant.nl gunt u rust en ontspanning tegen zeer scherpe priijzen. U mag zich dan écht voorbereiden op een leuke vakantie of gewoon een dagje ontspannen. Een paar zaken zullen al gauw duidelijk zijn. Zo zult u al gauw door hebben dat u flink wat geld over zal hebben om andere leuke dingen mee te doen en de service blijft top. Daarnaast de ruime keus aan bestemmingen en accomodaties waaruit u zal kunnen kiezen. Altijd goede deals tegen zeer scherpe prijzen te vinden.

Thermen Bussloo actie: vanaf € 11,00 al naar de sauna(excl.€ 1,50- € 2,95 toeslag)

Knijp er een dagje tussenuit en laat u flink verwennen bij Thermen Bussloo. Lekker een dagje Wellness genieten om bij te komen van alle stress en lange dagen. De faciliteiten van Tehermen Bussloo bestaan uit meer als 15 verscheidene sauna’s, baden, rustruimeten en ook nog restaurants. De inwendige mens moet ook verwend worden tóch? Feel reborn after a visite to Thermen Bussloo! Nu kunt ook nog profiteren van een heel voordelige aanbieding. Voor slechts € 11,00 (i.pv. € 34,50) kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Bussloo. U geniet dus een korting van 68%. Wie kan deze korting overtreffen? Niemand!! Aankoop van de vouchers kan tot en met 30 september 2018.

Thermen Soesterberg: 68% korting op bezoek aan de sauna

Profiteer van de exclusieve actie bij Thermen Soesterberg. Voor slechts € 11,00  kunt u gebruik maken van de faciliteieten van Thermen Soesterberg. Meer als 15 accomodaties waarvan u gebruik kunt maken voor een stuntprijs. Koop een voucher voor € 11,00 en geniet. Normaliter zou u € 34,50 moeten neertellen, maar tijdens actie betaalt u slechts 32% van de prijs. Een korting van 68% en dan ook nog genieten. Het bedrag is wel exclusief de toeslag van € 1,50- € 2,95 (weekend). De vouchers zijn tot 3 maanden na de aanschaf geldig.

U werkt keihard en dat valt te begrijpen, maar verras uwzelf ook eens. Pamper yourself for a change.

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer