Volgende ronde SALE bij Van Arendonk!

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Van Arendonk maakt u klaar voor de zomer van 2019! Wat mag u verwachten? Van Arendonk brengt u veel kleur, combinatie van prints en ook zomerse materialen als touw en vlechtwerk. Deze zomer bestaat de collectie van Van Arendonk uit een mix van klassiekers en verrrassende, vernieuwende modellen. Deze zomer heeft men gekozen ervoor om GEEL als dé kleur van het seizoen te plaatsen. Bij het bekijken van de collectie zult u deze kleur terugzien bij zowel de dames- als herencollectie.

Wilt u een extra opvallende schoen? Gehoord van neon? Ja, dat is weer helemaal in. Er zijn tal van modellen opgenomen in de collectie die u zeker zullen aanspreken. U kunt onder andere de merken als Hogan, Phillipe Model en Marc Cain vinden in neon uitvoering.

Sneakers voor de zomer zijn grof en chunky

De zomer staat ook in het teken van sneakers die grof en chunky zijn. Dat is de allerlaatste trend! Van Arendonk stelt u nu dus ook in de gelegenheid om uit te pakken met deze aparte schoenen. Het kenmerk van deze sneakers is dat ze veel textuur en kleur bezitten. Echt opvallend en mooi. Daarnaast zijn ook de zogenaamde ugly sandals met brede banden en sneakerzolen in. Heel praktisch en super comfortabel voor uw voeten. Hartstikke trendy en toch niet duur. Voor de dames zij er ook de schoenen met verschillende dierenprints die eigenlijk nooit uit de mode geraken. Dit seizoen staat de slangenprint in de ‘spotlight’, maar de tijger-panter en leopardprints zijn zeker niet te verwaarlozen.

Bij Van Arendonk heeft u keus uit verschillende merken waaronder Toral, DLSport, Via Vai , Steve Madden, Maripé en anderen voor de dames. En de heren hebben keus uit onder andere Reebok, Nubikk, ARKK, Fila, Osaka, Calvin Klein Jeans en anderen.

Volgende ronde SALE bij Van Arendonk!

Van Arendonk gaat verder en start met deel twee van hun grootse SPRING/SUMMER SALE. Het eerste deel heeft u veel voordelen gebracht en u heeft vast heel goed kunnen inkopen. Het vervolg deel van deze sale start nu en wordt nog GROOTSER. Tijdens deze editie van de SPRING/SUMMER SALE bij Van Arendonk mag u rekenen op kortingen tussen de 20% en de 50% op schoenen, tassen en accessoires. Maak gebruik van deze actie en profiteer.

Schrijf een review