0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Het is straks zomer, dus lekker weer om buiten te spelen. Zeker de voetballers zullen de komende periode echt genieten van de veranderingen in het weer. Natuurlijk moet u de voetbalvelden betreden met een goede standaarduitrusting. Dat verminderd het risico onder andere op ongelukjes en u speelt toch een beetje lekkerder. Bij Voetbal-Geest kunt u alles dat nodig is voor het voetballen aanschaffen tegen hele scherpe prijzen. En om het geheel leuk te houden worden er op regelmatige basis ook heel voordelige kortingsacties gelanceerd. Nu kunt u bijvoorbeeld al een Voetbalschoen halen tegen 70% korting in de sale bij Voetbal-Geest.

Voetbaluitrusting in alle kleuren, merken en modellen

Voetbal-Geest voorziet als geen in andere zaak in de behoeften van een voetballer. De doorsnee sportwinkel verkoopt natuurlijk ook wel wat u nodig heeft, alleen is de keus bij lange na niet zo divers. Voetbal-Geest is dé speciaalzaak die zodanig is gesorteerd om te voorzien in alle wensen. Dames, heren, jongens en meisjes hoeven alleen maar de webwinkel te bezoeken en ze zien al wat ze willen. Het assortiment bestaat uit Voetbalschoenen, Voetbalkleding, Voetbaltassen, Voetbalaccesoires, Ondergoed en ook een aparte sectie voor de Keepers. Daarnaast kunt u ook de Fanshop bezoeken om items van uw favoriete Nederlandse club of Europese club te bestellen online.

Als het gaat om de merken, vindt u er altijd de beste. Het assortiment der producten kent onder andere: Adidas, Hummel, Nike, Puma, Rucanor, Masita, New Balance, Stanno en andere top merken. Genoeg keus dus.

Voetbal-Geest Maandactie: tot 70% op Voetbalschoenen

Er si altijd wel een leuke kortingsactie te verwachten van Voetbal-Geest. Ook deze maand is er een speciale SALE waaruit u, uw kinderen of neefjes en nichten kunnen profiteren. U mag tot met 30 juni 2019 namelijk kiezen uit meer dan 150 voetbalschoenen voor dames, heren en kinderen. U krijgt bijvoorbeeld 20% korting op de Nike Phantom Venom Academy FG (afgeprijsd naar €63,99) of 50% korting op de Adidas Predator Tango 18.3 kunstgrasschoenen (afgeprijsd naar €39,99). Daarnaast zijn er nog ruim 150 andere modellen, merken en kleuren om uit te kiezen. Haal de geschikte schoen bij Voetbal-Geest.

Leave a Reply