Vierlanden reis per bus via Oad(tot €205,- korting)

0 reacties
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Zou u graag meerdere landen willen aandoen tijdens één enkele trip? Moet het echt een avontuur zijn met stops op meerdere plekken? Kies dan voor een busreis in elkaar gezet door Oad.nl. Tijdens deze trips geniet u van meerdere plekken en ontdekt u verschillende landen over de weg. Niet vliegtuig in en dan overstappen, maar lekker in de bus. Per bus wordt u over verschillende grenzen heen gereden en kunt u onderweg naar de stoppunten aardig genieten van de landen.

Oad.nl heeft verschillende busreizen die ze adverteren. Op dit moment is er eentje die byzonder in trek is nl. de Vierlanden reis trip. De naam zegt het al, u zal vier landen per bus aandoen binnen een paar dagen. In het bestand van Oad.nl komt deze trip voor onder de naam Busreis Vier landen, Moezel & Parijs. De trip zal u brengen door maar liefst vier landen nl. België, Duitsland, Frankrijk & Luxemburg.

Hoogtepunten van de Busreis Vier landen, Moezel & Parijs

Deze trip kent sowieso meerdere hoogtepunten met als climax het bezoek aan de wereldstad Parijs. Daarnaast zullen er ook stops gemaakt worden bij onder andere:

 • Schilderachtig Dinant;
 • Kasteel Bouillon;
 • Historisch Trier aan de Moezel;
 • Echternach in het Müllerthal. 

De trip zal in essentie rond deze plekken draaien, maar er zullen wel vrije tijden zijn waarbij u zelf een paar andere plekken kunt bezoeken. De heenreis start te Zeddam, zal door België lopen en u zult de prachtige watervallen van Coo kunnen aanschouwen. Aan het eind van de eerste dag zult u dineren te Bouillon. De eerste dagen zullen bestaan uit trips tussen de landen Luxemburg en Duitsland . Halverwege de reis mag u genieten van de wereldstad Parijs. Daarbij krijgt u een prachtige stadsrondrit en wordt u door de chauffeur die u de mooiste bezienswaardigheden zal laten zien( met Nederlandssprekende gids). In de middag mag u ook genieten van een mooie boottocht over de Seine. De dag wordt voltooid door een terugrit naar het Hotel in Bouillon.

De terugreis zal lopen via Dinant. Deze plek ligt ingeklemd tussen de Maas en de rotsachtige bergen. Aldaar zult u genieten van de bolvormige kerktoren langs de Maas en ook de Citadel & vesting die langs de route liggen. De reis wordt afgesloten te Zeddam waar u mag genieten van een afscheidsdiner. Zoals vermeld zal de reis per bus geschieden( Comfort Class bus).

Extra comfort per bus

U zult per Comfort Class bus reizen. Dat betekent dat u gegarandeerd in alle comfort zal reizen. Enkele kenmerken van de Comfort Class bus zijn:

 • Comfortabele stoelen die voorzien zijn van Luxe bekleding
 • Verstelbare rugleuning en voetsteun
 • Tafeltjes met bekerhouder die opvouwbaar zijn
 • Airco en warmteregeling ( ook persoonlijke leeslampjes aanwezig met LED-verlichting)
 • WiFi aan boord bij wandelreizen, rondreizen en fietsvakanties ( Wel kijken bij welke landen dat niet van toepassing is)
 • Zitplaatsen voor 36 t/m 48 passagiers met onderlinge afstand van ruim 85 cm
 • toilet

Dit zijn er een paar van de comforten die u zult genieten bij het reizen. Onaangenaam zal het dus zeker niet zijn. Besluit u ook op de trip te gaan, dan mag u uw boeking doen via Oad.nl. Doet u dat tot en met 24 juni 2019? Dan kunt u in aanmerking komen voor een korting die kan oplopen tot wel €205,-. Profiteer van deze flinke afprijzing.

Schrijf een review