Verras (aanstaande) ouders met de Gratis Baby Munt

0 ervaringen

Het ouderschap verwerven is zeker wel één van de allermooiste momenten in het leven. Het gevoel om je baby voor het eerst in uw armen te houden of om de navelstreng door te knippen. De eerste stapjes of het eerste woord van uw kind. Zo zijn er tal van momenten die genoemd kunnen worden. Het blijft allemaal speciaal. Allemaal herinneringen die zeer waardevol zijn voor de ouders.

Ook anderen kunnen zorgen voor een mooie herinnering. Grootouders, ooms en tantes, kennissen, familie en vrienden kunnen op hun manier de ouders ook en heel origineel cadeau geschenk maken. En niet zomaar een cadeau, maar eentje die nu en zeker later waardevol zal zijn. Maak de (toekomstige) ouders de Gratis Geboorte-Munt cadeau.

Verras (aanstaande) ouders met de Gratis Baby Munt 1

Munt-Online presenteert de Gratis Geboorte-Munt

Munt-Online heeft speciaal de Gratis Geboorte-Munt in een beperkte oplage geslagen. Wat is de GRATIS Geboorte – munt? De Gratis Geboorte-Munt  is een Crown-size muntformaat met een diameter van 40 mm, welke verzilverd is en in de hoogste kwaliteit is geslagen. De munt krijgt u dus GRATIS , maar zult wel een kleine € 3,95 moeten betalen voor de verzending.  Deze bijdrage is om de verzend- en verpakkingskosten van de munt te dekken. Betalen kan onder andere via PayPal, iDeal, AfterPay en andere betaalwijzen voldaan worden.  Heel simpel om dit UNIEK en GRATIS geschenk te geven bij een geboorte. Bestel vandaag nog voordat het te laat is. OP=OP!

Verras (aanstaande) ouders met de Gratis Baby Munt

Wilt u de GRATIS Geboorte -Munt ontvangen? Vul dan online het formulier in. Uw persoonsgegevens zoals uw voornaam, tussenvoegsel, achternaam en het E-mailadres zullen geregistreerd worden bij Munt-Online. Door de registratie kunt u dan ook op de hoogte blijven van alles van Munt-Online. Geef dit uniek cadeau aan (toekomstige) ouders die dit verdienen.

Schrijf een review