Veronica Magazine deal: 52 nummers + Inventum XL airfryer voor €79,-

Geldig vanaf tot

Veronica Magazine deal: 52 nummers + Inventum XL airfryer voor €79,-
Verlopen
Aangeboden door
success 100%

Veronica magazine is een begrip in Nederland vooral. Velen zijn zelfs opgegroeid met het blad in huis. Het blad zit boordelvol informatie van tv, films( flimrecensies) en alles dat daarmee te maken heeft. Ook tips op het gebied van lifetsyle, trends, strips, eten, gadgets en popmuziek kunt u halen uit het bald. Zoekt u steevast naar het overzicht van uw favoriete TV zender? dan komt het vast voor in veronica Magazine. Wekelijks worden de overzichten van de top 50 zenders geplaatst in het blad. Genoeg te halen uit dit kwaliteitsblad dus.

Veronica Magazine abonnement boordevol voordelen

Het sluiten van een abonnement betkent dat u voor een bepaalde periode tegen betaling een product geleverd zal krijgen. natuurlijk wilt u waar voor uw geld en gaat u dus niet zonder goede reden instemmen. In het geval van Veronica Magazine zijn er tal van voordelen. een paar van de voordelen zijn onder andere:

  • U betaalt minder dan als u het blad zou halen in de winkel
  • Levering tot aan huis( als eerst in huis)
  • Constante kans op superprijzen( vrijwel dagelijks)
  • Speciale aanbiedingen voor de trouwe lezers
  • Gratis lezen op uw tablet en smartphone (digitaal)

Voordelen die u zeker ertoe zullen bewegen om  het tenminste te proberen.

Inventum XL airfryer deal van Veronica Magazine

Veronica Magazine blijft creatief naar de consument toe. Het moet spannend blijven natuurlijk. Tot en met 29 oktober 2018 is er een heel mooi pakket samegesteld in de vorm van een 1 jaar abonnement van Veronica Magazine. U krijgt maar liefst 52 nummers Veronica margazine + een Inventum XL airfryer  voor €79,- i.p.v.  €259,-. Dat komt neer op een voordeel van €180,-. Zeker niet om te laten liggen. Wat beter dan uw op favoriete magazine te abonneren en ook nog een cadeau bij te krijgen? Pakken dus! Bovendien is het abonnement ook nog digitaal te belezen. Blijf dus altijd op de hoogte,]

Aanbiedingen.com, beestachtig veel korting!

Reageer