0 Comments
This offer has expired.
Expires:
success 100%

Als ‘t gaat om fietsen en fietsaccessoires is Halfords reeds jaren bezig met de verkoop. Van kinderfietsen tot aan die voor volwassenen haalt u bij deze specialist. Zelf de veelgevraagde E-BIKES heeft Halfords opgenomen in het assortiment. De klant wilt het, dus Halfords plaatst het. Kort gelden heeft Halfords een najaasractie gelanceerd waarbij er 15% korting te halen was op de meeste fietsen in het assortiment. Vanwege het succes is er een verlenging van deze kortingsactie op fietsen bij Halfords. Als iets werkt, waarom niet verlengen? Halfords ondersteunt dus fietsend Nederland nog een paar dagen met deze grandioze kortingsactie. Haalt u uw fiets nog opmde valreep?

Verlenging kortingsactie op fietsen Halfords

Verlenging kortingsactie op fietsen Halfords

Halfords heeft niet al te lang terug ee actie gelanceerd, waarbij er maar liefst 15% korting te halen was op het totaal assortiment aan fietsen. Wel de kinderfietsen en bakfietsen uitgezonderd. Voor de rest mocht u een keus maken uit alle andere stevige fietsen. Veel mensen hebben zeer postief gereageerd op deze actie en hebben goed ingekocht. Naar aanleiding van deze positieve reactie heeft Halfords besloten om de kortingsactie op fietsen te verlengen. U mag dus nog enkele dagen genieten van de 15% kortingsactie op de verschillende modellen fietsen. De verlenging duurt nu tot en met zondag 10 november 2019.

Waarom een fiets aanschaffen bij Halfords?

Het aanschaffen van een fiets bij Halfords kunt u doen om verschillende redenen. Bij het informeren naar de voordelen van ‘t zaken doen met Halfords komen bepaalde zaken aan de orde, die zeker niet te verwaarlozen zijn bij het maken van een keus. Een paar redenen om een fiets bij Halfords te kopen zijn:

  • het assortiment aan fietsen is zeer breed;
  • u komt gelijk ook aan uw trekken wat ‘t assortiment aan accessoires betreft;
  • Halfords heeft een eigen werkplaats;
  • u krijgt juiste advies over onder andere de geschikte framemaat;
  • gratis APK voor u fiets;
  • eigen werkplaats voor reparaties;
  • u mag wachten bij kleine reparaties;
  • bij grotere reparaties krijgt u een leenfiets van de zaak;
  • het personeel is vakkundig en ervaren.

Dit zijn slechts een paar van de voordelen, maar dan heeft u in elk geval een idee van hoe Halfords werkt. Bekijk het assortiment uitvoerig en maak een goed besluit. Pak de fiets en blijf in beweging!

Leave a Reply