Valentijn met Bloompost een festijn

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Het is zover……, het is zover! Op vrijdag 14 februari 2020 is het alweer Valentijnsdag. Dé dag om een geliefde te verrassen of die ene die u al geruime tijd aan het ogen bent. Het kan dat u iemand leuk vindt en deze anoniem wilt verrassen. Valentijnsdag is dan de ideale dag om dan de persoon te verrassen, zonder dat die enig idee heeft van wie het afkomstig is. Lekker gezellig. Op zoek naar een mooi boeket of brievenbusbloem? Bestel deze dan online bij Bloompost. Deze zaak is misschien wel dé zaak die het meest geschikt is om een bloemetje bij te bestellen. Maak Valentijn met Bloompost tot een festijn.

Valentijn met Bloompost een festijn

Bloompost helpt u graag om uw grote liefde een geweldige valentijnsdag te bezorgen. Eén of meer van de belangrijkste zaken leveren ze u graag, namelijk bloemen. U haalt bij Bloompost boeketten, planten, brievenbusbloemen, cadeaus en ook beauty-producten. Stel een mooi pakkket samen bij Bloompost en laat deze leveren. Voor de gezelligheid kunt u het ook nog anoniem versturen. Bezoek de webwinkel van Bloompost en bekijk de leuke combinaties die ze hebben samengesteld. Bestel bijvoorbeeld 9 rode rozen met een echte ‘kroelbeer’ voor €29,95 ( excl. € 5,95 verzendkosten).

Of gaat u liever voor een uitgebreider pakket? Kies dan voor ‘ een pakketje LIEFDE’. Met dit pakket krijgt u pakt u gegarandeerd uw geliefde in. Uw geliefde krijgt 12 rode Valentijnsrozen ( komen direct vers van de kweker), een reep Tony Chocolonely (50gr.-melk) en ook bloemenvoeding. Dit pakket wordt gewoon bezorgd door de brievenbus. Als uw ‘lover’ niet thuis is, zal deze aangenaam verrast worden bij thuiskomst.

Hoe werkt het bestellen?

Het is vrijdag 14 februari 2020 dus Valentijnsdag. U gaat dus niet wachten op die dag om een bestelling te plaatsen. Bestel tot en met donderdag 13 februari 2020 vóór 23:00 uur het gewenst pakket. Dat geeft u de zekerheid dat deze op Valentijnsdag gegarandeerd wordt geleverd aan de gelukkige. Bloompost garandeert een festijn deze aankomende Valentijnsdag.

Aanbiedingen.com werkt er dagelijks aan om u tal van aanbiedingen te brengen. Blijf deze site volgen, want er is genoeg voordeel te halen. Ook met Valentijnsdag zijn er verschillende acties op leuke cadeaus. Laat u inspireren!

Schrijf een review