Vakantieboeken zonder verzendkosten bij Magazine.nl

0 ervaringen
Deze aanbieding is verlopen.
Geldig tot:

Lezen verrijkt uw kennis en heeft daarbij soms ook een ontspannende factor bij. We halen als mens heel veel informatie op door daarover te lezen. Vandaar dat we van jongs af aan leren om te lezen en te schrijven. Dat valt onder non verbale communicatie en vastlegging van feiten op schrift. Er zijn verschillende soorten boeken, dat weten we allemaal. Daarnaast zijn er ook tijdschriften en magazines die veel frequenter dan boeken worden uitgegeven. Het kan zijn op week-en/of maandbasis. Op deze manier heeft u dan regelmatig informatie betreffende uiteenlopende onderwerpen en ook tips ter uwer beschikking.

Magazine.nl is binnen Nederland het platform om al uw tijdschriften en magazines vandaan te halen. Het is mogelijk om abonnementen af te sluiten of om gewoon losse tijdschriften te kopen. Wat een gemak!

Vakantieboeken zonder verzendkosten bij Magazine.nl 1

Abonnementen & losse tijdschriften

Via Magazine.nl is het mogelijk om zowel abonnementen als losse tijdschriften te bestellen online. Het assortiment bestaat uit bladen zoals Autoweek, Donald Duck Weekblad, Eigen huis & Interieur, Kartien Duck, Kek Mama, Story, Tina, Veronica Magazine, Viva en anderen die u op basis van abonnement kunt ontvangen. Daarnaast mag u ook losse tijdschriften zoals Libelle, Kek Mama, Flair, Flow, Margriet, Margriet Puzzelen, vtwonen, Zo Zit Dat , Vakantieboeken en anderen afnemen. Er zijn opties zat. Het ligt aan u om een keus te maken.

Vakantieboeken zonder verzendkosten bij Magazine.nl

We zitten nu goed in de zomer. Veel te doen buiten. Wilt u goed de zomer in? Schaf dan de vakantieboeken aan en laat u insprireren. Libelle en Tina hebben bijvoorbeeld in verband met de zomer gave vakantiespecials uitgebracht evenals andere tijdschriften. Zit bijvoorbeeld lekker aan het bad, in uw tuin of lekker op het  en geniet van persoonlijke verhalen, gave puzzels, quizzen en veel leuks uit de bladen. Magazine.nl doet daar een schepje bovenop door u deze bladen tijdelijk kosteloos te verzenden. Perfecte tijd om dus te bestellen.

Wilt u op de hoogte blijven van hetgeen gebeurd bij Magazine.nl? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief en ontvang na bevestiging een € 5,- korting. Alvast veel leesplezier toegewenst aan u.

Schrijf een review